Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Oracle támogatja a Solaris 9-et

Dotkom

Az Oracle támogatja a Solaris 9-et

Az Oracle támogatja a Sun új unixos operációs rendszerét.

[sajtóközlemény] Az Oracle Corporation bejelentette, hogy támogatja a Solaris 9 Operating Environmentet, a Sun Microsystems UNIX-os operációs rendszerének legújabb változatát.

A Solaris 9 és az Oracle9i Real Application Clusters technológia optimális együttműködését a Sun Clustering biztosítja, amely egyben lehetővé teszi a SunPlex környezet egyes részeinek erőforrás-felügyeletét illetve rendszerbe állítását is. Ennek köszönhetően az Oracle adatbázis-kezelőt használó ügyfelek nagyobb teljesítményt élvezhetnek, és jobban kihasználhatják erőforrásaikat.

További előny, hogy a Solaris 9 kompatibilitása révén az Oracle fürtözési technológiáján alapuló alkalmazások módosítás nélkül futtathatók az új operációs rendszerben. E jellemzőknek köszönhetően a Solaris 9-en futó Oracle9i Real Application Clusters nagyfokú rendelkezésre állást és méretrugalmasságot biztosít alacsonyabb üzemeltetési költségek mellett.

A Solaris 9 bevezetésével az ügyfelek úgy frissíthetik operációs rendszerüket, hogy emelkedik a szolgáltatás minősége, lényegesen nagyobb lesz a teljesítmény, ugyanakkor semmit sem kell változtatniuk meglevő Oracle-alkalmazásaikon. Az Oracle9i Real Application Clusters segítségével az alkalmazások egyetlen adatbázisként kezelhető fürtön működtethetők. A rendszer a Solaris 9 részét képező Sun Cluster 3.0 5/02 erőforrás-felügyeleti eszközzel támogatja a fürtözött környezet kiszolgálójának jobb kihasználását, a kiszolgáló készenléti átváltása kevesebb mint egy percet vesz igénybe.

Az Oracle és a Sun régóta fejleszt és támogat közös infrastruktúrákat, hogy megkönnyítse ügyfelei számára a megoldások beszerzését és rendszerbe állítását. Az Oracle és a Sun együttműködésével az ügyfelek könnyen hozzájuthatnak teljeskörű megoldásokhoz és azok támogatásához az Oracle E-Business Suite és az Oracle9i Real Application Clusters hitelesített konfigurációi vagy az Oracle9i adatbázis-kezelő Enterprise Edition változata révén, amelyet minden kiszállított Solaris 9 tartalmaz.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés