Connect with us

Hirdetés

technokrata

i-cell: gépjárműkövetés a világ bármely pontjáról

Dotkom

i-cell: gépjárműkövetés a világ bármely pontjáról

Az i-Cell műholdas járműkövető rendszerének továbbfejlesztett változata júniustól lehetővé teszi a gépjárművek követését és irányítását a világ bármely pontján.

[sajtóközlemény] Az i-Cell korábbi megoldását használó flotta-tulajdonosoknak, vagy a felügyeletet ellátó személyeknek idáig sem kellett aggódniuk, ha számítógépektől távol információra volt szükségük a gépjárműveik tényleges pozíciójáról, mivel azt SMS-en keresztül bármikor lekérhették a központi számítógépről.

Korábban azonban a teljes flotta térképes megjelenítéséhez, áttekintéséhez és a statisztikák tanulmányozásához nem csak Internet-hozzáférésre volt szüksége, hanem egy olyan számítógépre is, amelyre feltelepítették a kliens szoftvert.

Az i-Fleet Pluszhoz már csak Internet-hozzáférésre és – a zárt rendszerbe való belépéshez – a jelszavakra van szükség. Ezzel a fejlesztéssel még „mobilabbá”, kényelmesebbé, és színvonalasabbá vált a gépjárműpark távfelügyelete. Most már a világ bármely pontjáról, akár egy Internet-elérésre alkalmas laptopról is kihasználhatjuk a szolgáltatás teljes funkcionalitását. A rendszer lehetővé teszi, hogy partnerei – megfelelő jogosultság birtokában – információt kaphassanak a járművek helyzetéről és Ön is láthassa az esetleges alvállalkozókat.

Az új szolgáltatással egy időben az i-Cell Kft. új financiális konstrukciókat is ajánl, amelyet a fuvarozó és szállítmányozó iparág igényeinek megfelelően alakítottak ki.

A konstrukciók lényege, hogy – az egyszeri beruházási terhek csökkentése érdekében – bevezetik a havi bérleti díj ellenében történő hozzáférést a rendszerhez. Az előre tervezhető költségek mellett így a kisebb fuvarozó cégeknek sem jelent majd komolyabb anyagi megterhelést, hogy a tevékenységükhöz napjainkban már elengedhetetlen szolgáltatást bevezessék.

Az i-Fleet Plusz felügyelete lényegesen áttekinthetőbbé, gyorsabbá és jövedelmezőbbé teszi a fuvarszervezést azáltal, hogy maximalizálja a flotta kihasználtságát, és lerövidíti a tranzit időket.

Az új szolgáltatás bevezetésével megmarad a régebbi kliens szoftverrel történő hozzáférés, valamint az egy ütemben történő beruházási konstrukció lehetősége is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés