Connect with us

Hirdetés

technokrata

Harmadik lett a Matáv

Dotkom

Harmadik lett a Matáv

A hazai távközlési szolgáltató cég nemzetközi elismerést kapott, részletek itt.

A Matáv 2002-ben több száz pályázó közül a „Wharton Infosys Business Transformation Award” díj harmadik helyezettje lett. A díjat Werle Zoltán, a Matáv Beszerzési Igazgatóságának vezetője vette át május 16-án Párizsban, a Versailles-i kastélyban rendezett díjkiosztó ünnepségen.

Az amerikai Infosys informatikai vállalat és a Pennsylvania Egyetem Wharton Innovációs Központja közös díjat alapított azon vállalatok számára, amelyek a korszerű technológia kreatív alkalmazásában a legjobb eredményeket érik el (a Pennsylvania Egyetem egyike az Egyesült Államok leghíresebb egyetemeinek, a közel 1000 MBA-képzést nyújtó intézmény közül az első öt közé rangsorolják). A díj odaítélésénél az üzleti folyamatok átalakítását, az innovációs készséget, az új paradigmák és elvek alkalmazását veszik figyelembe.

A Matávot 2002-ben a beszerzési folyamatok elektronizálásában elért eredményei alapján Esther Dyson amerikai Internet-szakértő ajánlotta a zsűri figyelmébe. A zsűri tagjai neves szakemberek, a Wharton Oktatási Központ, az Infosys, az Office Depot, a UPC és más nagyvállalatok vezető tisztségviselői. Felkérésükre a Matáv bemutatta a társaság általános helyzetét, elért eredményeit és a beszerzési folyamatok elektronizálásának elemeit. Az első alkalommal pályázó Matáv bekerült az Amerikai Egyesült Államok területén kívüli több száz jelölt közül a legjobbak közé. A Párizsban rendezett díjkiosztó ünnepségen a Matáv részéről Werle Zoltán vette át a díjat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés