Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ma jelenik meg a végleges e-mail kliens a Handspring Treo-hoz

Dotkom

Ma jelenik meg a végleges e-mail kliens a Handspring Treo-hoz

A kéziszámítógép-gyártó a mai napon fogja bejelenteni Treo kommunikátorain használatos e-mail szoftverének megjelenését.

A Handspring március közepe tájékán tette elérhetővé weboldalán a Treo Mail alkalmazás bétáját, az 1.0-s, végleges verzió pedig a mai naptól lesz elérhető, méghozzá kétféle változatban.

A Corporate Desktop Editiont a vállalati tűzfal mögött lévő e-mailekhez történő POP3-alapú hozzáféréshez kínálja a Handspring. Ez a változat a Microsoft Outlook/Exchange 5.5 és 2000 levelezőkkel képes együttműködni, de nem kompatibilis a számos vállalatnál alkalmazott Lotus Notes-szal. Használatáért évi 100 dollárt kell fizetnie a Treo tulajdonosnak.

Pont feleennyibe kerül az Internet Edition, amelyet a magánfelhasználók, valamint kis- és középvállalatok számára ajánl a Handspring. Ezzel a felhasználó saját internetszolgáltatójánál lévő elektronikus leveleihez férhet hozzá. Sajnos nem támogatott bármilyen ISP, csupán 8 amerikai szolgáltatóval kompatibilis, és például a Hotmaillel sem képes együttműködni. A Treo tulajdonosok a cég weblapjáról letölthetnek egy ingyenes próbaverziót is, amely 30 napon át használható.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés