Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fejlesztői központot hoz létre az Oracle Kínában

Dotkom

Fejlesztői központot hoz létre az Oracle Kínában

Az Oracle Corporation új ázsiai fejlesztői központot hoz létre Oracle China Development Center néven.

A központ a vállalat első ilyen intézménye lesz Kínában, az ázsiai térségben pedig a harmadik. Egész Ázsiát tekintve ez lesz az Oracle első olyan vállalati szoftverek fejlesztésére szakosodott intézménye, amely kifejezetten a gyorsan növekvő kínai piac igényeinek kiszolgálására jött létre. A központban az első hat hónapban mintegy száz alkalmazott fog dolgozni, az elkövetkező öt év során a cég folyamatos létszámnöveléssel kívánja erősíteni jelenlétét a kínai piacon.

A shenzeni ipari parkkal való szoros partnerkapcsolatnak köszönhetően a vállalat azt reméli, hogy az új központ révén jelentős szerepet fog játszani a gyorsan fejlődő kínai piacon. Kína egyre jobban kiveszi részét a globalizációból, és megnyitja piacát a nemzetközi verseny számára.

Az Oracle – közel tízéves kínai jelenlétének köszönhetően kellő tapasztalatot szerezve – olyan, sajátos igényekhez igazított szoftvermegoldásokat és szolgáltatásokat fejleszt ki a helyi vállalatok számára, amelyek használata versenyképessé és nyereségessé teheti a cégeket. Többek között olyan internet-alapú termékek és szolgáltatások fognak készülni, amelyekkel a vállalatok gyorsan bevezethetik a csúcstechnológiát, ugyanakkor az Oracle online szolgáltatásának köszönhetően csökkenthetik a működési költségeket.

További fontos lépésként – Kína országos mobil hálózatának fejlesztését segítve – az Oracle már elkezdte egy mobil kereskedelmi infrastruktúra kifejlesztését, és tervezi egy 3G (3. generációs) tesztelő laboratórium létrehozását is. A szervezet az Oracle9iAS Mobile Applications Studio egyes részeit az Oracle kínai fejlesztőközpontjában fogja kifejleszteni, és laboratóriumokat fog létrehozni speciálisan a kínai piac számára kidolgozott mobil eszközök teszteléséhez is. Az Oracle China Development Center egy külön munkacsoportja a kínai távközlési hálózat méretezhetőségi kérdéseivel foglalkozik majd, amely a teszteléshez külön létesítménnyel fog rendelkezni. Az Oracle szorosan együttműködik a hálózati eszközök gyártóival és Kína hálózatüzemeltetőivel, hogy segítséget nyújtson a világ várhatóan legnagyobb mobil hálózatát támogató – Real Applications Clusters technológiát használó – adatbázis-kezelő magas szintű funkcióinak használatában.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés