Connect with us

technokrata

A Compaq az év mobileszköz szállítója

Dotkom

A Compaq az év mobileszköz szállítója

A Canalys elemzőcég ”A 2002-es év mobileszköz szállítójának” nevezte a Compaq-ot a ”Mobileszköz trendek Nyugat-Európában” című jelentésében.

A európai kézi-számítógép illetve intelligens telefon piac 10 legnagyobb gyártójára kiterjedő elemzése során a Canalys az iPAQ Pocket PC-t találta a legjobbnak, amelyet a jelentős és 2001-ben tovább növekvő piaci részesedése igazol.

”A Compaq az iPAQ kéziszámítógépével átformálta az európai mobileszköz piacot és jelentős piaci részesedést szerzett a különböző versenytársaitól” állapította meg a Canalys rangidős elemzője, Chris Jones.

”Innovatív tervezéssel és marketinggel olyan terméket hoztak létre, amely vonzónak bizonyult mind az egyéni, mind a vállalati felhasználónak.” „Az egyre erősebb piaci versenyben a Compaq keményen dolgozott azon, hogy az iPAQ vonzó maradjon a fogyasztó és a vállalati mobil felhasználó számára is.” mondta Antoine Barre a Mobil Computing ABG EMEA igazgatója. „A legutóbbi olyan fejlesztésekkel, mint a beépített Bluetooth és a GPRS (General Packet Radio Services) képesség az iPAQ Pocket PC folyamatosan fejlődik az új technológiákkal és megfelel a kéziszámítógéppekkel szemben támasztott legszélesebb igényeknek.”

A Canalys az általa kidolgozott SWOT (strengths, weaknesses, opportunities and threats – erősségek, gyengeségek, lehetőségek és veszélyek) tesztek és elemzések alapján függetlenként számos kategória szerint rangsorolja a cégeket: széles termékválaszték, kereskedelmi stratégia, fogyasztói vonzerő, vállalati vonzerő, tervezés, technológiai újítás, az európai piacnak való megfelelés. A Piaci részesedés és növekedés kategóriában 2001-ben a Compaq volt az általános győztes, 3.9 pontot kapott a lehetséges 5-ből, fél ponttal megelőzve a második helyezettet.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin