Connect with us

technokrata

A Palm megszünteti webes portálszolgáltatásait

Dotkom

A Palm megszünteti webes portálszolgáltatásait

A pénzügyi nehézségekkel küszködő kéziszámítógép-gyártó bezárja a palmtop-tulajdonosok számára ingyenes szolgáltatásokat kínáló portálját.

A 2000. novembere óra működő MyPalm mobil portálon nemrég közzétett figyelmeztetés szerint a Palm kéziszámítógépek felhasználói számára kínált számos ingyenes szolgáltatás -köztük az online címjegyzék, határidőnapló, jegyzettömb és mások – 2002. január 10-e után nem lesznek elérhetők, és az összes online tárolt információt is törölni fogják.

Bizonyára jóval több felhasználót érint az, hogy a Palm megszünteti a Palm.com-os ingyenes e-mail címeket is, kivéve a Palm VII, VIIx gépek tulajdonosokét, akik a Palm mobil Internet-szolgáltatását (Palm.net) veszik igénybe, ők ugyanis továbbra is használhatják a @palm.com-os e-mail címeket.

Mint ismeretes, a Palm cég a jövő év elején választja ketté a kéziszámítógépes operációs rendszert, illetve a tenyérgép hardvereket fejlesztő üzletágát. Nemrégiben köszönt le a cég elnök-vezérigazgatója, Paul Yankowski, ráadásul várakozások szerint a vállalat a héten újabb elbocsátásokat fog bejelenteni (az év első felében 500 alkalmazottnak kellett távoznia a Palmtól).



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin