Connect with us

technokrata

SuSE-IBM: stratégiai egyezség

Dotkom

SuSE-IBM: stratégiai egyezség

A frankfurti Linux Expo kiállításon az IBM és a SuSE Linux AG egy széleskörű stratégiai megállapodást írt alá.

Ennek értelmében a SuSE lett az IBM első számú Linux disztributora Európában, a Közel Keleten és Afrikában.

A megállapodás értelmében a SuSE az IBM DB2, a WebSphere, a Lotus és a Tivoli termékcsaládjait terjeszti. Kiegészítésképpen az IBM a SuSE Linux Groupware Server Lotus Dominoval, A SuSE Linux Database Server IBM DB-vel, az IBM WebSphere Commerce Suite termékeit támogatja és az implementációkat a SuSE-n keresztül bonyolítja.

”Ez a megállapodás mérföldkő a két vállalat közti, 1999-ben kezdődött partnerségben.” – mondta Scott Handy, Az IBM Linux szoftver-megoldásainak igazgatója. A együttműködésben közös cél vezeti a két vállalatot, mégpedig az, hogy magas színvonalú Linux megoldásokat nyújtsanak az ügyfeleknek.

A több mint ötven IBM szofvertermék forgalmazásával, a SuSE még teljesebben képes lefedni azokat az igényeket, melyek a saját üzleti megoldásain túlnyúlnak. ”A Linuxra építkező kritikus üzleti megoldások iránti igény erősen növekszik. az IBM middleware termékeivel milliószorosan bevált eszközöket tudunk ügyfeleink rendelkezésére bocsátani.” – vélekedik Johannes Nussbickel, a SuSE Linux Ag igazgatója – ”Az ügyfeleink eddig nagy lelkesedéssel vetették be a Linuxot a vállalat IT infrastruktúrájában.”.

Ezért a Linux-alapú alkalmazásoktól is nagyfokú megbízhatóságot és teljesítményt várnak el. Az IBM-mel való együttműködés következményeként kiváló ár-teljesítmény viszonyt tudunk nyújtani a teljeskörű Linux megoldások terén.

Tovább
Kapcsolódó cikkek
Hirdetés


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu