Connect with us

Hirdetés

technokrata

EDS 2001/III: növekedés

Dotkom

EDS 2001/III: növekedés

A digitális üzleti megoldások stratégiai tervezését és kivitelezését végző EDS nyilvánosságra hozta harmadik negyedéves eredményeit.

E szerint részvényenkénti osztaléka 17%-os növekedéssel 69 centre emelkedett, felülmúlva ezzel az egy évvel ezelőtti 59 centes eredményt. A tavalyi hasonló időszakhoz képest a nettó bevétel 20 %-os emelkedéssel elérte a 334 millió dollárt, szemben az akkori 279 millió dollárral.

2001 harmadik negyedévében is folyamatosan felfelé íveltek az EDS eredményei. A vállalat GM-üzletágon felüli bevételei 17%-os növekedést mutattak a tavalyi harmadik negyedévhez képest, míg az új szerződések értéke – 10%-os emelkedéssel – elérte a 6,8 milliárd dollárt. Az elmúlt 9 hónapban – 27 %-os emelkedés révén – mintegy 21,3 milliárd dollár értékű rekordszintet teljesített a vállalat az új szerződésekből, a tavalyi hasonló időszakban elért 16,8 milliárd dollárhoz képest. A negyedév teljes árbevétele 5,6 milliárd dollár volt.

“Az EDS sikerszériája a bizonytalan világgazdasági helyzet ellenére is töretlen.” – nyilatkozta Dick Brown, a cég elnök-vezérigazgatója. “Ez a teljesítmény az EDS erősségének, rugalmasságának és folyamatosan megújuló szolgáltatásainak újabb bizonyítéka. Meggyőződésünk, hogy a továbbiakban is maximálisan meg tudunk felelni részvényeseink, illetve ügyfeleink igényeinek.” – tette hozzá Dick Brown.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés