Connect with us

technokrata

Virtuális kerékpárversennyel készül az Eurosport

europsort

E-Sport

Virtuális kerékpárversennyel készül az Eurosport

Virtuális kerékpárversennyel készül az Eurosport

Az Eurosport ebben a kihívásokkal teli időszakban sem hagyja magukra a kerékpársport rajongóit: a hagyományos közvetítések bár szünetelnek, ez mégsem jelent akadályt: május 4-8. között az Eurosport élőben közvetíti a Tour for all virtuális kerékpárversenyt, amelyben feltűnnek a kerékpársport legnagyobb alakjai is.

Az Eurosport és a Global Cycling Network ezen a héten sportrajongók millióinak hozzák vissza az élő közvetítés élményét a Zwift online kerékpáros platformjával, amely május 4-8 között a “Tour for All” elnevezésű öt szakaszból álló virtuális versenysorozatnak ad helyet.

A rajongók a férfiak és a nők versenyét is minden nap délután 15.00 és 17.00 óra között láthatják az Eurosport képernyőjén, amelyen a világ legjobb kerékpáros csapatai sorakoznak fel a rajtvonalnál köztük- Mitchelton-Scott, az EF-Education, az NTT, az Alpecin-Fenix, a Bahrain-McLaren, a Canyon // SRAM Racing, a CCC-Liv és a Boels Dolmans. A versenyzők 45 és 75 kilóméter közötti hosszúságú szakaszok teljesítésére vállalkoznak, a szintkülönbség pedig 400 és 1700 méter közé tehető szakaszonként. A versenyidő az etapok hosszúságától és szintkülönbségétől függően 75 perc és 2 óra között alakul. Az eredményeket minden szakasz esetében a csapat összteljesítménye alapján számolják ki.

“Az élő sportközvetítések szünetelése alatt a Discovery előtérbe helyezi kreativitását, valamint  partnerségeit, hogy olyan tartalmakat biztosítson a rajongók számára, amelyeket már hiányolnak. Most túllépünk az archív felvételeken és valami teljesen újat nyújtunk a nézőknek: újabb történeteken és váratlan mozzanatokon keresztül hozzuk össze a kerékpársport rajongóit”

– mondta Andrew Georgiou, az Eurosport elnöke.

További E-Sport

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu