Connect with us

Hirdetés

technokrata

Személyi igazolvány kell majd a Tinder használatához

tinder

App

Személyi igazolvány kell majd a Tinder használatához

Személyi igazolvány kell majd a Tinder használatához

A legelterjedtebb párkereső alkalmazás, a Tinder közleményben tudatta, hogy nemsokára világszerte lehetővé teszi felhasználóinak a személyazonosság-ellenőrzést.

Eleinte csak azokban az országokban lesz kötelező, ahol a törvény ezt megkívánja, mint például Japánban, ahol ez a procedúra már 2019 óta kötelező, így akadályozzák meg a 18 év alattiak hozzáférését az alkalmazáshoz.

A Tinder azzal indokolta az ellenőrzés lehetőségének bevezetését, hogy a felhasználók többsége jobban érzi magát, nagyobb bizalommal viseltetik a hitelesített felhasználókkal szemben. Azt is elismerik ugyanakkor, hogy akadnak olyanok is, akik nem örülnek, ha valós adataikat kell megadniuk. Az álprofilok használatának sok országban nyomós oka lehet, főleg, ha valaki egy a kisebb, kevésbé elfogadott csoport tagja. Azt még nem tudni, milyen igazolványokat fogadnak majd el, az ellenőrzést fokozatosan vezetik be a következő fél évben.

A Tinder 2012-ben indult, mára 190 országban 451 milliószor töltötték le, így a játékokat nem számítva a világ legtöbb bevételt termelő alkalmazása lett. Tavaly uniós vizsgálatot indult a cég adatkezelésével kapcsolatban, miután több országban a GDPR megsértésével vádolták meg őket.

Forrás: Telex

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés