Connect with us

Hirdetés

technokrata

Menő innovációval újít be az MLSZ az Eb előtt

fanxp

App

Menő innovációval újít be az MLSZ az Eb előtt

Menő innovációval újít be az MLSZ az Eb előtt

A ciprusiak és az írek elleni meccsen is elérhető lesz a MLSZ FanXP alkalmazás, amelyen keresztül a szurkolók képeket küldhetnek a stadionba

Az Eb-hangulat és szurkolói élmény növelésére két mérkőzésen is elérhető lesz az MLSZ FanXP alkalmazása, melyen keresztül a távoli drukkerek is kifejezhetik támogatásukat a nemzeti csapat felé.

A mérkőzéseken a magyar szurkolók egy applikációt használva képet küldhetnek az újpesti Szusza Ferenc Stadion kijelzőire – legyenek bárhol a világban.

A Ciprus és az Írország elleni felkészülési mérkőzéseken ismét elérhető lesz az MLSZ FanXP alkalmazás, amellyel a meccs előtt és közben fotót küldő drukkerek az újpesti Szusza Ferenc Stadion óriáskivetítőjén és a pálya melletti LED falon is megjelenhetnek majd. A digitális újítás ezzel ismét lehetőséget ad a magyar válogatott szurkolóinak a játékosok extra támogatására és a hazai pálya érzetének növelésére.

„Büszkeséggel tölt el minket, hogy a nemzeti válogatott mérkőzésén ismét segíthetjük a magyar szurkolókat a technológiánkkal. Rengeteg olyan embernek szereztünk már örömet Európa-szerte, akik nem tudnak eljutni kedvenc csapatuk mérkőzéseire, és most is szeretnénk egy kis boldogságot csempészni a szurkolók életébe a megoldásunkkal.”

mondta Vecsernyés Tamás, az alkalmazást fejlesztő Seyu Solutions Kft. ügyvezetője. Hozzátette:

„Az Európa-bajnokság előtt kiemelten fontos, hogy a szurkolók közel érezhessék magukat a csapathoz, és kifejezhessék támogatásukat a játékosok felé. Bízunk benne, hogy a távoli drukkerek bevonásával egy kicsit mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a válogatott mérkőzése újra egy igazi országos közösségi élmény, egy ünnep legyen, a stadionon belül, és kívül is.”

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés