Connect with us

technokrata

Három újítással is bővül a Facebook Messenger

messenger

App

Három újítással is bővül a Facebook Messenger

Három újítással is bővül a Facebook Messenger

A Facebook bejelentette, hogy hamarosan frissül a Messenger app, és lesz pár érdekes újítás benne. Ezeket vesszük most röviden sorra.

Új témák a beszélgetésekhez

Ha fel szeretnéd dobni a Messenger-beszélgetéseket, akkor hamarosan elérhető lesz ehhez pár friss téma, ami az üzenetek színét és a hátteret módosítja. Az alábbiakról van szó:

Az első Olivia Rodrigo névre hallgat, a második F9 (az új Halálos iramban filmre utal), a harmadik pedig a World Oceans Day, vagyis az Óceánok Világnapja. Az új témák egyébként nem csak Messengeren, hanem Instagramon is megjelennek.

Gyors válasz a képekre és a videókra

Ha valaki küld neked egy képet vagy videót Messengeren, és te megnyitod azt, akkor megjelenik alatta egy szöveg mező, így azonnal fogsz tudni válaszolni rá, nem csak miután bezártad.

QR kódok és fizetési linkek

Ezek egyelőre sajnos csak az Egyesült Államokban fognak megjelenni, mivel itt érhető el a pénzküldésre használható Facebook Pay szolgáltatás. Az új funkciók ezt könnyítik meg, ugyanis mindössze egy link vagy egy QR kód segítségével megoldható lesz a tranzakció a két fél között, nem kell egymást megkeresni a Facebookon és ismerősnek jelölni.

Sokkal egyszerűbb lesz tehát a pénzküldés és a fogadás a közösségi oldalon, ráadásul ezentúl úgy is működhet a dolog, ha valamelyik félnek nincs Facebook-fiókja.

Fontos: a felsorolt újítások fokozatosan kerülnek bevezetésre, és országonként eltérhet az elérhetőségük.

Forrás: NapiDroid

További App

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu