Connect with us

Hirdetés

technokrata

Beerősít a Netflix, feltűnt a színen az N-Plus

netflix

App

Beerősít a Netflix, feltűnt a színen az N-Plus

Beerősít a Netflix, feltűnt a színen az N-Plus

Úgy tűnik, kevésnek érzi jelenlegi platform-kínálatát a Netflix, és egy új projekt keretén belül további tartalmakat osztana meg azokkal, akik hajlandók áldozni erre.

Új projektről hallani a Netflix háza táján: a streaming-szolgáltató egy felmérésben faggatja esetleges újdonsága fogadtatását. A Netflix N-Plusról van szó, amelyik – ha elindul – olyan funkciókat tartalmazna, mint a sorozatokhoz kapcsolódó lejátszási listák, podcastek, kulisszatitkok stb. Az N-Plus olyan tartalmak potenciális otthona lehet, amelyeket korábban már láthattunk a streaming-óriás közösségi oldalain.

Protocol által idézett felmérés egy jövőbeli online térre utal, ahol a podcastek és az akár egy-egy sorozat zenéjéből összeállított lejátszási listák mellett rengeteg információt lehetne elérni a Netflix műsorairól. Az N-Plus az éppen készülő sorozatok sorsát is befolyásolhatná azzal, hogy az előfizetőknek még a forgatás során módjuk lenne visszajelzést adni, akár a történetet illetően is.

A kulisszatitkok közreadása egyébként nem újdonság a Netflixnél: a szolgáltató régóta készít műsorokhoz kapcsolódó podcasteket, kulisszatitkokat ad közre, hogy támogassa a tartalmait. Eddig ezt a YouTube-on, a Twitteren, az Instagramon és más platformokon osztotta meg.

Hogy a Netflix N-Plusból mikor lesz (egyáltalán lesz-e valaha) valódi termék, egyelőre nem tudni, különös tekintettel arra, hogy a Netflix megszállottan teszteli az újabb és újabb funkciókat, és ezekből nem mindegyik valósul meg. Az viszont egyértelműen látszik, hogy nem csupán a sorozatokat és a filmeket, hanem a körülöttük lévő tartalom világát is uralni szeretné.

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés