Connect with us

Hirdetés

technokrata

Következő generációs SD-memóriakártyák a Kingstontól

Kütyük

Következő generációs SD-memóriakártyák a Kingstontól

Nagyobb kapacitás és gyorsabb adatátvitel.

A piacon jelenleg csak kevés SDXC-kompatibilis eszköz érhető el, ennek ellenére egyre több termék tervezésekor számolnak az SDXC-csatlakozóval. Az SDXC a Secure Digital Association (SDA) szervezet 32 GB-tól 2 TB-ig terjedő tárolókapacitással rendelkező SD-kártyák számára létrehozott legújabb szabványa. A megnövelt tárolókapacitás és a gyorsaság elsősorban fényképezőgépek, videokamerák, HDTV (nagyfelbontású televízió) készülékek, Blu-ray Disc lejátszók, navigációs eszközök, mobiltelefonok és számítógépek használatakor jelent előnyt.

A Kingston következő generációs SDXC (Secure Digital eXtended Capacity) UHS-1 Class 10 memóriakártyája megfelel az SDA 3.01-es verziószámú UHS-1 memóriakártya-szabványnak. Az UHS-1 az Ultra-High Speed Bus 1, az SDXC-kártyák új architektúrájának rövidítése, amelynek kialakítása akár 104 MB/mp maximális átviteli sebességet, illetve a jövőben 300 MB/mp sebességet is lehetővé tesz. Az SDXC-kártyák az exFAT fájlrendszert használják, és nem kompatibilisek az SDHC- és SD-kártyákkal. A Kingston új terméke 60 MB/mp olvasási és 35 MB/mp írási sebességgel rendelkezik.

A termék június végétől lesz világszerte elérhető, bruttó 138.445 Ft-os javasolt végfelhasználói áron. A kártyához élettartam-garancia és a hét minden napján, napi 24 órában elérhető technikai támogatás.

Jellemzők és műszaki adatok
– Kapacitás: 64 GB
– Méretek: 24 mm x 32 mm x 2,1 mm
– Tömeg: 2,5 g
– Sebesség: 10 MB/mp minimális adatátviteli sebesség (Class 10), legfeljebb 60 MB/mp olvasási és 35 MB/mp írási sebesség
– Buszmód: 1-es verzió, UHS104, legfeljebb 104 MB/mp
– Hőmérséklet működés közben: -25 ?C – 85 ?C
– Tárolási hőmérséklet: -40 ?C – 85 ?C
– Feszültség: 3,3 V
– Megfelelőség: az SD Card Association 3.01-es verziójú kártyaspecifikációjának
– Másolásvédelem: CPRM (Content Protection for Recordable Media) támogatása
– Biztonságos: a véletlen adatvesztést beépített írásvédelmi kapcsoló akadályozza meg
– Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Windows Vista (SP1 vagy újabb), Windows XP (SP2 vagy újabb) exFAT frissítéssel



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés