Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elnökváltás az MTE-ben

Dotkom

Elnökváltás az MTE-ben

Halász Mónika személyében új jogi tanácsadója lesz október 1.-től a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének (MTE). Pintér Róbertet, Gerényi Gábor váltja az elnöki pozícióban.

A jogtanácsosi feladatkört eddig ellátó Simon Éva, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) jogvédő szervezetnél dolgozik tovább – közölte az egyesület.

Az MTE új jogi tanácsadója, Halász Mónika a Nemzeti Hírközlési Hatóság munkatársa, ahol szabályozási szakértőként dolgozik. A szakember feladatát közérdekű, önkéntes munkaként végzi az egyesületben. Pintér Róbert 2007. szeptembere óta dolgozott az MTE élén. A szakember az egyszervolt.hu vezetőjeként, 2006 óta az MTE elnökségi tagja. Elnöksége ideje alatt, kidolgozta és megszervezte a Gyermekbarát internet éve programot, amely szerves része volt a szervezet, Safer Internet for Children Európai Uniós projektjének. Az elnöki posztot október 1-től betöltő Gerényi Gábor az Index.hu Zrt. stratégiai tanácsadója, az önszabályozó testület (MTE), egyik alapítója, és a szervezet 2001 márciusi megalakulása óta az elnökség tagja.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés