Connect with us

Hirdetés

technokrata

F-Secure Internet Security 2009

Dotkom

F-Secure Internet Security 2009

A telepítés mindössze 90 másodpercet vesz igénybe, rövidült boot idő és gyorsabbá vált a víruskeresés, vírusmentesítés.

Az F-Secure 2009-es, otthoni felhasználóknak szánt termékeiben megtalálható az F-Secure DeepGuard 2.0 technológia, amely valós idejű védelmi hálózatának segítségével azonnal észleli a biztonságos és a kártékony szoftvereket is. A gyanús programok fehér és fekete listás összehasonlítása helyett a valós idejű védelmi hálózat az intelligens központok viselkedés-elemző képességét használja, amely jelentősen növeli a hatékonyságot a legújabb fenyegetésekkel szemben.

Ha új, potenciálisan veszélyes program bukkan fel bárhol a világon, az első vele érintkező, F-Secure által védett számítógép egy digitális ujjlenyomatot vesz a fájlról, és információt kér a nagyrészt automatizált F-Secure biztonsági labortól, hogy a fájl megnyitható-e. A fájl állapotának lekérdezése a szerverről, és a fájl viselkedésének helyi vizsgálata a másodperc töredékét igényli. Azonosított kártevő esetén, az F-Secure 60 másodpercen belül teljes védelmet tud nyújtani a világon az összes DeepGuard 2.0 technológiát használó számítógépnek. Így a valós idejű védelmi hálózatban résztvevő számítógépek információt szolgáltatnak, amelynek biztonsági előnyeit a teljes közösség azonnal használhatja, elkerülve a vírusadatbázis frissítések kiküldéséhez szükséges időt.

A 2009-es termékcsalád az alábbi termékeket és szolgáltatásokat tartalmazza:
– F-Secure Internet Security 2009
– F-Secure Anti-Virus 2009
– F-Secure Home Server Security 2009
– F-Secure Health Check

Az F-Secure Internet Security 2009 megújult, minőségi védelmet nyújt az internetet és az e-maileket elárasztó fenyegetésekkel szemben. Egyszerű és automatizált telepítése mindössze 90 másodpercet vesz igénybe, emellett rövidült boot idő és gyorsabbá vált a víruskeresés, vírusmentesítés. A továbbfejlesztett szülői felügyelet modul időzáras funkcióval is rendelkezik, a gyermekek internetes tevékenységének átfogó felügyeletéhez.

Az F-Secure Anti-Virus 2009 és az F-Secure Home Server Security 2009 védi felhasználó adatait és személyes információit; egyszerűen és gyorsan telepíthetők, és a számítógép erőforrásait is csak minimálisan használják. Az F-Secure Anti-Virus 2009 szintén tartalmazza a DeepGuard 2.0 technológiát. Az F-Secure Health Check online eszközzel megbizonyosodhatunk, hogy a számítógépünk biztonságos-e. Ez az eszköz ingyen használható.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés