Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hogyan ébred Jack Bauer?

Smart home

Hogyan ébred Jack Bauer?

Elnökválasztás – valós időben.

Az amerikai elnökválasztás idején, afroamerikai jelölttel az élen – akinek nagy esélye van, hogy bejusson a Fehérházba – érdemes leporolni az ijesztően előrelátó „24” című TV sorozat bizonyos évadjait. Egy maratoni hétvége után kiderül, hogy azok a legizgalmasabb részek, amikor Jack Bauernek bombákat kell hatástalanítania nagyon rövid időn belül. Nos, most csatlakozhatunk a tortúrához, és átmenetileg átérezhetjük, mit is csinál egy megviselt, füstöshangú, kiégett CTU ügynök.

Az úgynevezett Danger Bomb Clock ugyanis egy olyan ébresztőóra, amely leállításához ki kell találnunk a megfelelő kódot, amit a kronométer minden nap random generál. Ha nem sikerül egy megadott időn belül „semlegesítenünk”, megkaphatjuk a „narancs színű” riasztást. Ez az apokaliptikus ébresztés beragyoghatja egész napunkat, mindössze 30 dollárért.

Tény, hogy Illinois állam szenátora, az 1961-es születésű Barack Obama a 2008-as amerikai elnökválasztások egyik esélyes demokrata jelöltje. Sikeres megválasztása esetén ő lenne az Egyesült Államok első afroamerikai elnöke. Akárcsak a sorozatban David Palmer.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés