Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hálózati menedzsment rendszer frissítése a Magyar Telekomnál

Dotkom

Hálózati menedzsment rendszer frissítése a Magyar Telekomnál

Az új ethernet menedzsent rendszer segítségével a Magyar Telekom lényegesen könnyebben kezelhető módon biztosít VPN elérést ügyfeleinek saját hálózatán belül.

A Synergon Informatika Nyrt. frissíti a Magyar Telekom Cisco ISC hálózati menedzsment rendszerét, és szállítja az új rendszer működését biztosító nagyteljesítményű szervert. Az új ethernet menedzsment rendszer a Magyar Telekom hálózatában a kiemelt ügyfelek VPN (virtuális magánhálózati rendszer) kapcsolatait létesíti. A megbízás értéke meghaladja a huszonnégymillió forintot.

A 2006 júliusában kiírt meghívásos pályázat nyerteseként a Synergon Informatika Nyrt. frissíti a Magyar Telekom ethernet menedzsment rendszerét. A Ciscoval közösen benyújtott ajánlat alapján a cég az új Cisco ISC hálózati menedzsment rendszerét telepíti és szabja testre a Magyar Telekomnál. A Synergon szakemberei szállítják és konfigurálják azt az új SUN szervert is, melyen az alkalmazás fut majd a későbbiekben.

Az új ethernet menedzsent rendszer segítségével a Magyar Telekom lényegesen könnyebben kezelhető módon biztosít VPN elérést ügyfeleinek saját hálózatán belül. Ezek a vállalati ügyfelek a Magyar Telekom hálózatához mostantól közvetlenül, etherneten keresztül kapcsolódhatnak, a korábbi bérelt vonali vagy ADSL kapcsolat helyett.

A virtuális magánhálózati rendszer (VPN) biztonságos és költséghatékony módja vállalatok különböző telephelyei közötti Intranet, a partner vállalatok közötti Extranet kommunikáció, illetve a távoli és mobil hozzáférés, (home-working, mobil-working) megvalósítására. A projekt részeként a Synergon munkatársai végzik a teljes adatbázis migrációt is, melynek eredményeképpen az új rendszer a korábbi verzió adatait felhasználva működik majd.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés