Connect with us

Hirdetés

technokrata

Cseh pályázaton nyert a Synergon Csoport

Dotkom

Cseh pályázaton nyert a Synergon Csoport

Infinity projekt a Scaniánál.

A Synergon Csoport csehországi tagvállalata, az Infinity a.s. ügyfélkapcsolat-menedzsment rendszert (CRM) szállít a Scania regionális leányvállalatainak. A megbízás értéke közel ötvenötmillió forint.

A 2006. júniusában, Csehországban kiírt pályázat nyerteseként a Synergon Csoport tagvállalata, az Infinity a.s. szállít és telepít egységes ügyfélkapcsolat-menedzsment rendszert (Microsoft Dynamics CRM) a Scania csehországi és magyarországi képviseleteinek. A Csehországban telepített rendszer szolgálja ki egyben a szlovákiai Scania képviseletet is.
A Scania leányvállalatai a régióban eddig egymástól függetlenül működő, szigetszerű informatikai alkalmazásokat használtak ügyfeleik nyilvántartására, valamint ügyfélkapcsolataik kezelésére. 2006-ban a vállalat úgy döntött, hogy egységes CRM rendszert vezet be regionális képviseleteinél. Az Infinity a.s. szakemberei Microsoft Dynamics CRM alapú megoldást javasoltak a Scaniának, melyhez könnyen illeszthető a cég jelenleg használt egyedi informatikai üzleti rendszere, valamint a céges levelezési rendszer (MS Outlook). A felhasználók így akár a laptopjukon hozzáférnek a szükséges adatokhoz a levelezési rendszer CRM kliensének segítségével. Az integráció eredményeként a Scania regionális képviseletei egységes struktúrájú adatokkal és üzleti folyamatokkal, hatékonyabban működnek majd.

Mindez kiváló hír a magyar anyavállalat számára is, hiszen az Infinity a várakozások szerint legalább nullszaldó körül fejezi be az idei évet. Ugyanis a vállalat árbevétele az idei év első felében a gazdaságtalan tevékenységek megszűntetése, illetve egyes korábbi piacok kiesése következtében 15 százalékkal így is elmaradt az előző év hasonló időszakának megfelelő értékétől. Mindez annak ellenére történt, hogy a cseh társaságban lezajlott hatékonyságjavító intézkedések hatására üzemi szinten 62, míg adózott szinten 70 százalékkal csökkent egy év alatt a veszteség mértéke.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés