Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung a 2006-os Torinói Paralimpiai Játékokat is támogatja

Dotkom

A Samsung a 2006-os Torinói Paralimpiai Játékokat is támogatja

A 2006-os Torinói Téli Paralimpiai Játékokat 2006. március 10-19. között rendezik meg.

Az Olimpiai Játékok hivatalos partnere, a Samsung együttműködési megállapodást írt alá a Nemzetközi Paralimpiai Bizottsággal (IPC) és a COMPARTO-val, a 2006-os Torinói Paralimpiai Játékokat Szervező Bizottsággal.

„Ezzel az együttműködéssel a Samsung a jövőben kiszélesíti az olimpiai mozgalomhoz való kötődését, és a 2006-os Torinói Paralimpiai Játékoknak is támogatójává válik” – mondta Hay Keong Yang, a Samsung Electronics elnöke. „A paralimpikonok azon képessége, hogy inspirálják és bátorítják az embereket, hogy kihívásokat állítsanak maguk elé, csodálatra méltó. Megtiszteltetés számunkra, hogy támogathatjuk törekvéseiket.”

A 2006-os Torinói Téli Paralimpiai Játékokat 2006. március 10-19. között bonyolítják le. A Samsung a 2006-os Torinói Paralimpiai Játékok kizárólagos szponzora.

Magyarországi tevékenység
2005 decemberében a Samsung Electronics Magyar Rt. az 1990-ben alakult Magyar Paralimpiai Bizottság utánpótlás csapatának két darab Samsung VP D354/EXH típusú videokamerát adományozott abból a célból, hogy sporteseményeiket rögzíthessék, és így az edzésen, versenyen nyújtott teljesítményeiket értékelhessék. A fogyatékkal élő sportolók kimagasló eredményeket értek el mind a nyári, mind pedig a Salt Lake City-ben megrendezett téli paralimpiai játékokon. Ennek elismeréseként a Samsung Electronics Magyar Rt. a paralimpikon úszó Pásztory Dórát is felkérte a 2006-os Téli Olimpiai Játékokat megelőző Olimpiai Fáklyás Váltófutáson való részvételre.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés