Connect with us

Hirdetés

technokrata

A szív alakú sziget a szerelmesek kedvenc utazási célpontja

Dotkom

A szív alakú sziget a szerelmesek kedvenc utazási célpontja

A Google Earth felhasználói egy szinte tökéletesen szív alakú szigetet fedeztek fel az Adrián. A lakatlan sziget ideális Valentin napi turisztikai célpont lehet szerelmespárok számára.

A Google Earth népszerűvé tett egy 130 ezer négyzetkilométeres lakatlan szigetet az Adriai tengeren. A Galesnjak nevű sziget tulajdonosa, Vlado Juresko egészen addig nem is sejtette, hogy mennyire különleges terület van a birtokában, amíg megkeresések sokaságában nem kezdték el tőle kérni párok, a világ minden részéről, hogy engedje meg, hogy pár napot a szigetén töltsenek.

“Én mindig is azt gondoltam, hogy a szigetem egy kicsit szív alakú, most viszont a Google Earth segítségével mások is ugyanezt láthatják, és úgy érzem, mintha most mindenki oda akarna menni. Felülről nézve talán ez a legtökéletesebben szív alakú sziget a világon.” – nyilatkozta Juraseko a Telegraph-nak.

A szerelmesek szigete Zadar városának közelében található Horvátországban. A szomszédos ország tengerpartja a világ tizennyolcadik legnépszerűbb turisztikai célpontjának számit.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés