Connect with us

Hirdetés

technokrata

Brocade felhasználói konferencia három városban

Dotkom

Brocade felhasználói konferencia három városban

A konferenciákon bemutatásra kerülnek a Brocade legújabb Tapestry és SilkWorm megoldásai, valamint vitaindító előadást tart a Microsoft képviselője is.

A világ vezető Storage Area Network (SAN) infrastruktúra gyártója, a Brocade Communications Systems egy- illetve kétnapos felhasználói konferenciát szervez Milánóban november 17-én, Bécsben november 22-én és 23-án valamint Stockholmban november 24-én.

Az Őszi Felhasználói Konferencia programját a Microsoft vitaindító előadása vezeti fel a cég Branch Office Solutions csoportja által támogatott fiókirodai megoldásokról, majd prezentációk és Brocade felhasználók esettanulmányai kerülnek bemutatásra. Emellett a résztvevők előadásokat hallgathatnak meg a Brocade OEM és stratégiai partnereinek előadásában, végül pedig bemutatásra kerül a legújabb Brocade Tapestry és SilkWorm megoldásainak bemutatóját.

„Tapasztalataink szerint jelentősen növekedett konferenciáink látogatottsága. Párizsi, frankfurti és londoni Nyári Konferenciáinkon együttesen több mint 1800 résztvevőt üdvözölhettünk.” – mondta Ulrich Plechschmidt, a Brocade EMEA és Dél-amerikai igazgatója. „Konferenciáink kiváló alkalmat nyújtanak, hogy a vállalatok megértsék, hogyan egyszerűsíthető SAN és IT infrastruktúrájuk, és hogyan építhető egy költségtakarékos, nagyteljesítményű IT környezet a Brocade és partnereink segítségével.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés