Connect with us

Hirdetés

technokrata

30 millió fölött a TELE2 előfizetői száma

Dotkom

30 millió fölött a TELE2 előfizetői száma

A TELE2 +14% bevétel növekedést ért el az előző év azonos időszakához képest.

A TELE2 negyedéves jelentése szerint a cég 13%-os EBITDA növekedést ért el 2004 azonos időszakához képest, miközben adózás utáni nyeresége az év első 9 hónapjában meghaladta a 2 milliárd svéd koronát.

„A TELE2 erős negyedévet zárt.” – kommentálta a jelentést Lars-Johan Jarnheimer, a cég elnök-vezérigazgatója. „Az 1,9 milliárd svéd korona EBITDA a legmagasabb, amit valaha jelentettünk negyedéves szinten. Közép-Európa továbbra is jó eredményekkel járul hozzá sikereinkhez. A németországi ADSL piacra való belépésünkkel 12 országra bővül a szélessávú szolgáltatást kínáló TELE2 országok száma, amelyekben mára már több mint 750.000 ADSL-előfizetővel rendelkezünk.”

A harmadik negyedévben a TELE2 előfizetői bázisa 710.000 előfizetővel bővült, amelyhez a Közép-Európai régió 216.000 előfizetővel járult hozzá. Jelentős eredmény, hogy Svédországban, ahol a megfelelő szabályozás révén a TELE2 a havi előfizetési díjat is kedvezőbb áron ajánlhatja ügyfeleinek, ezt a szolgáltatást már mintegy 480.000 előfizető vette igénybe.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés