Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az első lépés a jégen

Dotkom

Az első lépés a jégen

Pannon GSM Gyermek Jégkorongfesztivál Budapesten.

A Magyar Jégkorong Szövetség főtámogatójaként a Pannon GSM újszerű, szórakoztató módon járul hozzá az utánpótlás biztosításához. Az október 8-ai ingyenes Gyermek Jégkorongfesztivál az egész családnak szól – de leginkább mégis a jövő hokisainak.

2005. október 8-án, a káposztásmegyeri Budapesti Koriközpontban lesz az első Gyermek Jégkorongfesztivál. A Magyar Jégkorong Szövetség és a Pannon GSM által közösen szervezett, belépődíj nélkül látogatható rendezvény a család minden tagjának izgalmas szórakozást kínál. Reggel 10-től délután 4 óráig Lego-játékok, lufi-hajtogatás és bohócprogramok várják a kicsiket és nagyokat, akik pedig testmozgásra vágynak, a Kolompos zenekar gyermektáncházában ismerkedhetnek a különféle néptáncok alapjaival.

A rendezvény ugyanakkor elsősorban a jégkorongról szól, annak minden minőségében. Aki még nem próbálta az igazit, az asztali hokin vagy a PlayStation bajnokságban ismerkedhet a jégkorong világával, de persze valódi mérkőzésekben sem lesz hiány: jégre lépnek a hazai szupermini és mini korosztályú csapatok, azaz az összes, 9 évesnél nem idősebb hazai reménység bemutatja tudását a közönségnek. A mérkőzések között a magyar felnőttválogatott játékosaival találkozhatnak a látogatók, aki pedig kedvet kapott a sportághoz, azonmód be is szerezheti felszerelését a börzén.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés