Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile Push To Talk szolgáltatás a Fővárosi Vízműveknél

Dotkom

T-Mobile Push To Talk szolgáltatás a Fővárosi Vízműveknél

A T-Mobile hazánkban elsőként vezeti be a Push To Talk szolgáltatást. A Fővárosi Vízművek már szerződést kötött a szolgáltatásra.

A Push To Talk a mobilhálózatok fejlett adatátviteli képességeinek köszönhetően távolsági korlátok nélkül teszi lehetővé az adó-vevőhöz hasonló beszédváltást. Elegendő a készüléken megnyomni a “PTT gombot” a legfeljebb 30 másodperces beszéd a T-Mobile hálózatán keresztül gyorsan eljut a csoport tagjaihoz vagy egy kiválasztott tagjához. A PTT előnye, hogy tárcsázás nélkül továbbítható az információ és a címzett szintén egyetlen gombnyomással válaszolhat is. A beszédváltás során az adó-vevőkhöz hasonlóan a címzett rögtön hallhatja az elmondottakat, nem szükséges a klasszikus hanghíváshoz hasonlóan felvennie a telefont. Akár nagyobb távolságban, eltérő helyszíneken végzett összehangolt csoportmunka esetén így a PTT egyszerűbb és hatékonyabb kommunikációt biztosíthat.

A T-Mobile csoport műszaki hátterére és a Nokia megoldására támaszkodó PTT szolgáltatást a T-Mobile szeptember 20-ától kereskedelmi szolgáltatásként – 2005. december 31-ig különleges kedvezménnyel – nyújtja előfizetőinek. A Fővárosi Vízművek az augusztus 29-én aláírt megállapodás értelmében a hazai nagyvállalatok közül elsőként többek között a katasztrófa sújtotta területek ideiglenes vízellátásakor, a vezetékes vízhálózatok újraindításakor jelentkező speciális kommunikációs igények kielégítésére használja majd a T-Mobile Push To Talk szolgáltatását. Az új eszköz elsősorban a biztonságos csoportos információ-továbbításban, a gördülékeny munkaszervezéshez szükséges biztos kommunikációban lehet majd nélkülözhetetlen segítőtárs. A Fővárosi Vízművek víztisztítója az elmúlt években és ebben az évben is számos esetben segített itthon és külföldön a természeti katasztrófák elhárításakor: például 2002-ben a dunai árvíznél, ebben az évben pedig a mátrai, a sri lankai és romániai árvizeknél segített a rászorulókon.

A szolgáltatás aktiválását követően napi és havidíjas konstrukcióban egyaránt igénybe vehető és a díjfizetés módja könnyedén díjmentesen megváltoztatható. Belföldön a beszédváltások hallgatása díjmentes. A 400 forintos napidíj vagy a 2.500 forintos havidíj ellenében év végéig megfelelő készülékkel korlátlan számú üzenet küldhető.

Az árak az általános forgalmi adót tartalmazzák!



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés