Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sportklub a vidéki nagyvárosokban is

Dotkom

Sportklub a vidéki nagyvárosokban is

Április 27-étől a Sport Klub csatorna is szerepel a T-Kábel szegedi és békéscsabai kábeltelevíziós kínálatban.

A közelgő labdarúgó világbajnokságot övező fokozott várakozások és a Sport Klub budapesti régióban tapasztalható sikere után vizsgálta meg a Társaság a csatorna Szegedre – és Makóra, Hódmezővásárhelyre, Klárafalvára -; illetve Békéscsabára – és Békésre, Dobozra, Gyulára, Orosházára – történő bevezetésének lehetőségét. A széles körben elvégzett piackutatás eredménye is azt igazolta, hogy az ügyfelek szívesen néznék az új sport csatornát.

A kutatás során felmérésre került az is, hogy a Sport Klub bevezetéséhez, valamint a digitális műsorkínálat – júniusi tesztelése után – júliusra tervezett elindításához szükséges csatornaátrendezések érdekében a legritkábban nézett csatornák közül az Ügyfelek többsége lemondana a TVE és a ClubTV kínálatban szerepeltetéséről. Erre az analóg technológia korlátai miatt van szükség, ugyanis a csatornahelyek száma sajnos véges, ezért a Sport Klub beillesztése, valamint a szélesebb választékot, és jobb minőséget jelentő digitális műsorkínálat elindítása csak olyan áron valósulhat meg, ha két csatornahely felszabadul. Tekintettel az új sportcsatorna kínálatba illesztésére, az újonnan bekerülő, valamint a kikerülő csatornák műsordíj különbözetéből adódóan június 1-jétől 35 forinttal nő a III. programcsomag havidíja, amit a piackutatásban a változtatás feltételeként az Ügyfelek túlnyomó többsége támogatott.

A Sport Klub elindításának aktualitását a legrangosabb futballünnep, a június 9-én kezdődő 2006-os németországi labdarúgó világbajnokság adja, hiszen a Sport Klub-on a nézők valamennyi meccset végigszurkolhatják, és nyomon követhetik az összefoglalókat, sztárinterjúkat, stúdióbeszélgetéseket is.

A piackutatás eredményét követően a T-Kábel célja a csatorna gyors, mielőbbi bevezetése lett. Bár a csatornaváltozás hivatalosan csak június 1-jétől lép életbe, a T-Kábel és a Sport Klub ajándékaként az Ügyfelek már április 27-étől nézhetik a labdarúgás, kosárlabda, tenisz, küzdő-, és extrémsport mérkőzéseket, összefoglalókat. A két cég szeretné minél több Ügyféllel megismertetni az új csatorna műsorait, ezért ugyan június 1-jétől véglegesen a III. programcsomag kínálatába kerül majd a Sport Klub, április 27-től több, mint egy hónapon keresztül a II. programcsomagban, Szegeden az S38-as, Békéscsabán az S25-ös programhelyen, díjemelkedés nélkül lesz látható a sport csatorna.

Június 1-jén, az ajándék hónap leteltével, a sport csatorna elindítása és a digitális műsorkínálat júliusi bevezetése érdekében a következő csatornaátrendezés valósul meg. A Sport Klub végleges helyére a III. programcsomagba kerül, a C30 programhelyre, a Romantica helyére.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés