Connect with us

Hirdetés

technokrata

F-Secure védelem a Libero-hoz

Dotkom

F-Secure védelem a Libero-hoz

F-Secure védelem az olasz Wind szolgáltató ügyfeleinek.

Az F-Secure Corporation és az olasz Wind partneri megállapodást írt alá. A Wind az együttműködés értelmében a vállalat internetes portáljának, a Libero.it előfizetőinek felügyelt szolgáltatásként kínál informatikai biztonsági szolgáltatásokat.

A biztonságos Internet-kapcsolatot igénylő Libero.it ügyfelek a www.libero.it weboldalról letölthetik számítógépükre az Internet Security megoldást, amely átfogó védelmet nyújt az otthoni számítógépeknek. Ez a letölthető alkalmazás nem csak a vírusok, hanem más internetes fenyegetések, például kémprogramok, hirdetőprogramok, kéretlen levelek, hálózati férgek, gyermekek számára nem ajánlott tartalmak és az adathalászat ellen védő megoldásokat is magában foglal.

„Az otthoni Internet-használat egyre inkább mindennapossá válik, és mindeközben a felhasználók biztonságban szeretnék tudni számítógépüket. Az Internet Security szolgáltatás éppen ezt nyújtja, és egy olyan teljesen új megoldást kínál, amelyben az egyszerűség együtt jár a védelem magas szintjével. Nagyon nagy örömmel dolgozunk együtt a Wind szolgáltatóval, és ügyfeleinek a lehető legbiztonságosabb internetezést biztosítjuk” – mondta el Kalle Korpi, az F-Secure szolgáltatói üzletágának alelnöke.

Az F-Secure megoldása teljes biztonságot nyújt az otthoni számítógép-felhasználóknak. Az Internet Security magában foglalja a vírusok, kéretlen levelek, betárcsázó programok és kémprogramok elleni védelmet, valamint tűzfalat és szülői felügyeleti funkciókat is tartalmaz. A felhasználók számos beállítás közül választhatnak, hogy ne csak a jól ismert és gyakori fenyegetésekkel például a vírusokkal és a kéretlen levelekkel , hanem a jogosulatlan behatolási kísérletekkel szemben is biztonságban tudhassák számítógépüket.

A Libero ASDL szélessávú szolgáltatás minden előfizetője 2006. április 30-ig ingyen kipróbálhatja az Internet Security szolgáltatást. A próba időszak leteltével pedig előfizethetnek a megoldásra a www.libero.it vagy a www.155.it oldalakon.

Más szolgáltatók ASDL ügyfelei is kipróbálhatják az Internet Security egyhónapos ingyenes változatát, majd bevezető áron előfizethetnek a szolgáltatásra a www.libero.it weboldalon. A Libero ADSL előfizetés részeként nyújtott biztonsági szolgáltatással az előfizetők az internetes fenyegetéseket távol tartva élvezhetik a biztonságos böngészést.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés