Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nevet kapott a Vírus Híradó figurája

Dotkom

Nevet kapott a Vírus Híradó figurája

Lezárult a Vírus Híradó versenye, melynek keretében az internetezők nevet találtak az oldal figurájának.

A zsűri döntése és az olvasók szavazatai alapján a figura neve ezentúl Megvéd Elek. Mivel ezt a nevet 29 különböző pályázó küldte be, a Vírus Híradó június 20-án közjegyző jelenlétében sorsolta ki a fődíjat. Az Albacomp Activa-Standard Mobil Basic notebookot Szabó László nyerte.

„Nagyon örültünk a nagyszámú pályázatnak, nem is gondoltuk volna, hogy ennyire aktív a Vírus Híradó olvasótábora” – mondta el Fórján Tamás, a virushirado.hu portált üzemeltető 2F 2000 Kft. műszaki igazgatója. „A több mint ötezer név között minden zsűritag megtalálta a saját kedvencét, de az olvasóknak a Megvéd Elek tetszett leginkább. Még egyszer köszönjük a sok pályázatot, és gratulálunk a »keresztapának«” – tette hozzá Fórján Tamás.

„Először is hadd kérjek elnézést az olvasóinktól, hogy a pályázatok kiértékelése több időt vett igénybe, mint amennyit terveztünk. A több mint 5000 névjavaslat átnézése és azok tíz legjobb megoldásra szűkítése azonban elég nagy feladatnak bizonyult. Viszont az a lényeg, hogy megmozgattuk olvasóink fantáziáját, és újabb látogatók is érkeztek a Vírus Híradóra” – mondta Varga Zoltán, a Vírus Híradó főszerkesztője.

A fődíj mellett további nyerteseket is sorsolt a Vírus Híradó. F-Secure Internet Security 2005 megoldást nyert Bokor András, míg a Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0, illetve Trend Micro PC Cillin Internet Security programokat Veres Tímea, illetve Gíber Orsolya kapta. Az alábbi hat szerencsés pályázónak pedig Vírus Híradós póló a jutalma: Járó Krisztina, Molnár Szilárd, Gerzsenyi Éva, Menyhárt László, Czinke Lajos, Ferenczi Ákos. A nyerteseket e-mailben és postán értesíti a Vírus Híradó.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés