Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Telenor központjában folytatja pályafutását a Pannon GSM HR-igazgatója

Dotkom

A Telenor központjában folytatja pályafutását a Pannon GSM HR-igazgatója

A Norvégiába költöző hr-igazgató helyére házon belülről érkezik az új vezető: Kőnig Róbert.

Végh József, a mobiltársaság emberierőforrás-igazgatója, a norvég Telenor, a Pannon GSM tulajdonosa, Oslo melletti központjában dolgozik tovább 2005. július 1-jétől. A szakember nevéhez olyan sikerek fűződnek, mint az Investors in People díj elnyerése (a nagy presztízsű hr-szakmai elismerést a kelet- és közép-európai régióban elsőként a Pannon GSM érdemelte ki), illetve a Telenor-csoport egészében bevezetni tervezett Global HR System bevezető projekt Magyarországra hozatala. Végh József új munkakörében nemzetközi humánerőforrás menedzsmenttel és szervezetfejlesztéssel foglalkozik majd.

A Norvégiába költöző hr-igazgató helyére házon belülről érkezik az új vezető: Kőnig Róbert a Pannon GSM üzleti divíziójának első embereként a társaság Mobil Iroda termékkörének kialakításában, folyamatos fejlesztésében és piaci sikereiben játszott kiemelkedően fontos szerepet. Kőnig irányításával a Pannon GSM folyamatosan növelni tudta részesedését az üzleti előfizetők piacán, s meghatározója lett a vezetékes megoldásokat teljes egészében mobil rendszerekkel kiváltó távközlési forradalomnak.

„Hr-vezetőként ugyanazt a célt tűztem ki magam elé, amit korábbi posztomon, remélem, sikerült megvalósítanom: hogy az ügyfelek – ezúttal a belső ügyfelek – elégedettel legyenek az általam irányított szervezet munkájával.” – mondta Kőnig Róbert.

Ugyancsak házon belülről érkező szakember, Hajnal Géza vezeti július 1-jétől azt az újonnan létrehozott szervezeti egységet, amely a Pannon GSM mobil adatalapú szolgáltatásaiért, ezek fejlesztéséért, illetve az új üzleti lehetőségek felkutatásáért, kihasználásáért felel. Az igazgatóság – amely a marketing- és értékesítési területeket irányító vezérigazgató-helyettes, Steen Hogh alá rendelve működik – létrehozása a Pannon GSM stratégiájába illeszkedve a „nem-hang” alapú szolgáltatások egyre növekvő jelentőségéről árulkodik.

„A különböző adat- és tartalomszolgáltatások a mobil távközlés legdinamikusabban fejlődő területét jelentik, a verseny egyre kiélezettebb ezen a területen is. A Pannon GSM ezután is vezető szerepet kíván játszani ebben a versenyben: az önálló igazgatóság kialakítása erre irányuló erőfeszítéseink egyik eleme.” – jelentette ki Ove Fredheim, a Pannon GSM vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés