Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadonatúj Samsung MP3 lejátszók

Laptop

Vadonatúj Samsung MP3 lejátszók

A Samsung Electronics bemutatta MP3 lejátszóinak új kollekcióját, és egyúttal bejelentette, hogy 2007-ig a dinamikusan növekedő piaci szegmens élére szeretne kerülni.


Az új termékek között találjuk a CES elektronikai szakkiállításon már bemutatott, zsebóra formájú YP-W3L modellt, amely korlátozott számban, különleges díszítéssel készül. Az YP-T8 egy hordozható multimédia-lejátszó, amely többek között videó támogatással is rendelkezik, jóllehet mérete alig egyharmada egy átlagos zenelejátszóénak. Az YH-J70 egy 30 GB kapacitású merevlemezzel ellátott készülék, amelyen nemcsak zenét hallgathatunk, de MPEG4 formátumú videókat is nézhetünk, és videojátékokat is játszhatunk 1,8 colos LCD-jén. Az YP-F1 lejátszóval a Samsung a divatrajongó fiatalokat kívánja meghódítani. A modell 9 különböző színben lesz kapható.

A Samsung új, apró MP3 lejátszóiban a Samsung szakértelmének legjava koncentrálódik. A kis készülékek nemcsak az innovatív technológiai megoldásokkal és a gyártóra jellemző precizitással, de vonzó megjelenésükkel is kivívják a fogyasztók elismerését.

A vállalat tavaly 1,7 millió MP3 lejátszót értékesített világszerte. Kína lejátszó-piacán a Samsung az első helyen zárta 2004-et, és más kulcsfontosságú piacokon is megerősítette pozícióját. Tervei között szerepel, hogy MP3 lejátszóinak funkcióit mindinkább az egyes fogyasztói csoportok igényeihez alakítja. A Samsung MP3 lejátszóinak kelléktárát a jövőben olyan funkciókkal gazdagítja, mint a filmek lejátszása, a fényképek megjelenítése vagy a videojátékok támogatása.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés