Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson-WTA Tour: technológia, design, zene és sport integrálva

Dotkom

Sony Ericsson-WTA Tour: technológia, design, zene és sport integrálva

A Sony Ericsson és a WTA Tour bejelenti a női tenisz történelmének egyik legnagyobb globális szponzori megállapodását.

A mobiltechnológia egyik újítójaként ismert Sony Ericsson Mobile Communications és a WTA Tour közösen jelentett be a 88 millió dolláros globális szponzori megállapodás létrejöttét, amely a Sony Ericssont a WTA Tour névadó szponzorává teszi.

A hat évre szóló szerződés, mely egyben Sony Ericsson WTA Tour névre kereszteli a sportesemény-sorozatot, a tenisz és a profi női sport történetének legnagyobb és legátfogóbb szponzori egyezményét foglalja keretbe.

„Nagyon örülünk annak, hogy bejelenthetjük fennállásunk első globális szponzori együttműködési megállapodását.” – nyilatkozta Miles Flint, a Sony Ericsson Mobile Communications elnöke. „A WTA Tourral karöltve kölcsönösen olyan lehetőségeket fedezhetünk fel, amelyek a technológia, a design, a zene és a sport elemeit integrálva vonzó kikapcsolódási alternatívát kínálnak a fogyasztóknak.”

A szerződés értelmében a Sony Ericsson lesz a WTA Tour és az egész világon közvetített novemberi évadzáró WTA Tour Bajnokságok névadó szponzora, melyeken a világ nyolc legjobb női teniszezője és a legjobb párosok vesznek részt. Emellett kiemelten szerepel majd a szezon során megrendezett számos WTA Tour mérkőzésen, melyekből több százat láthatnak a televíziónézők a világ minden táján.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés