Connect with us

Hirdetés

technokrata

Trend Micro Network VirusWall 300: megoldás az ATM-ek vírusvédelmére

Dotkom

Trend Micro Network VirusWall 300: megoldás az ATM-ek vírusvédelmére

Egy új termék a készpénz-automaták és pénzintézetek más kritikus fontosságú berendezéseinek védelmére: Network VirusWall 300.

A Trend Micro bejelentette a Network VirusWall 300 fertőzésvédelmi eszközének megjelenését, amely az ATM-eket (Automatic Teller Machine) és más kritikus berendezéseket védi az internetes férgek egyre növekvő fenyegetése ellen.

A Trend Micro Network VirusWall 300 a TrendLabs – a Trend Micro vírusvédelmi központjainak globális hálózata – által felhalmozott fenyegetés-specifikus tudásbázist alkalmazza a hálózat végpontjaiban, segítséget nyújtva ezzel a különféle szervezetek számára a fertőzések proaktív észlelésében, megelőzésében és feltartóztatásában, valamint végleges megszüntetésében. A Network VirusWall eszközökkel a vállalatok javíthatják működési rugalmasságukat a biztonsági kockázatok mérséklése, a tömeges vírusfertőzések kezelésének egyszerűsödése és a rendszerek állásidejének csökkenése révén.

A Trend Micro Network VirusWall 300 hálózati végpontok, például ATM automaták előtt kerül elhelyezésre, megvédve azokat a hálózati fenyegetésektől. A szoftver egy web-alapú felügyeleti konzolt is tartalmaz: a Trend Micro Control Manager for Network VirusWall 300 lehetővé teszi a hálózat üzemeltetői számára a Network VirusWall 300 eszközök központi felügyeletét.

A Network VirusWall 300 a Trend Micro Enterprise Protection Strategy vállalatvédelmi megoldását is támogatja, és lehetővé teszi:

  • Az üzletmenet folytonosságának fenntartását, megakadályozva, hogy a hálózati férgek és behatolók (jogosulatlan hozzáférők) elérhessék a kritikus eszközöket;
  • A rugalmas konfiguráció és a legfrissebb biztonsági frissítések összehangolt telepítésének biztosítását a fenyegetések központi felügyelete céljából;
  • A vírusterjedés, illetve a visszaállítások magas költségeinek mérséklését az automatikus fertőzésmegelőzés és a kárelhárítási szolgáltatások révén;
  • A hardverek és operációs rendszerek kompatibilitási, stabilitási és teljesítményproblémáinak kiküszöbölését az eszköz hardverkialakítása révén.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés