Connect with us

Hirdetés

technokrata

META Group: a Computer Associates második éve vezeti az eszközmenedzsment megoldások piacát

Dotkom

META Group: a Computer Associates második éve vezeti az eszközmenedzsment megoldások piacát

A META Group METAspectrumSM jelentése szerint a Computer Associates immár második éve piacvezető a kutatócég Asset Portfolio Management Tools kategóriájában.

A META Group IT kutató, tanácsadó cégeként rendszeresen értékeli az eszközmenedzsment megoldásokat fejlesztő vállalatokat. A legfrissebb MetaGroup felmérés szerint a jelenlegi piacvezetők egész cégekre vonatkozó megoldásokat képesek szállítani, a korábbinál átfogóbb vállalati megoldásokat nyújtanak, ezáltal nagyobb integrációs kihívásokra tudnak választ adni.

William Snyder, a META Group programigazgatója szerint ezen megoldások piaca az elkövetkező 3-5 év során tovább növekszik. Az eszközmenedzselési, valamint a konfigurációs megoldások fejlődését a közeljövőben a felhasználók átfogó adatbiztonsági– és adatkonzisztencia igényei vezérlik majd.

Az eszközmenedzsment megoldások lehetővé teszik költségek és IT eszközök leltárának ellenőrzését és menedzselését. A CA eszközmenedzsment megoldások, így a Unicenter Argis Portfolio Asset Management, Unicenter Asset Management, és a Unicenter ServicePlus Service Desk által a vállalatok az összes IT alkalmazásukat egyszerűen tarthatják kézben és tekinthetik át – legyen szó akár a költségekről, a szerződésekről, vagy leltárról. A CA szoftverfelügyeleti eszközeit a felhasználó egyénileg telepítheti, ezáltal igen költséghatékony módon valósulhat meg az összes informatikai eszköz átfogó kézben tartása.

„A hatékony eszközmenedzsment elengedhetetlen feltétele annak, hogy az IT befektetések a lehető legnagyobb üzleti megtérülést adják, emellett pedig minden operatív művelet egységesíthető legyen a biztonsági adminisztrációtól egészen a költségvetés megtervezéséig.” -nyilatkozta Molnár Imre, a CA magyarországi igazgatója. „A META Group annak elismerésével, hogy már második éve piacvezetők vagyunk ebben az üzletágban, igazolja azt a folyamatosan hozzáadott értéket, amit ügyfeleinknek biztosítunk.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés