Connect with us

Hirdetés

technokrata

Symantec: továbbfejlesztett védelem a levelezésnek

Dotkom

Symantec: továbbfejlesztett védelem a levelezésnek

A Symantec vírus- és levélszemét-elhárítást valamint az e-mail tartalomvédelmet egyesítő, az internetes (SMTP) e-maileket nagy teljesítménnyel, egy menetben vizsgáló e-mailvédelmi megoldása, a Symantec Mail Security for SMTP 4.0-t, mely a nem kívánatos tartalom megállítását a hálózat legkorábbi belépési pontján, az SMTP átjáró szintjén oldja meg.

„Napjaink vállalkozásának mind a webes, mind az e-mailforgalom terén az internetátjárón működő, széleskörű vírus- és levélszemét-elhárításra, valamint tartalomvédelemre van szüksége.” – mondta Brian Burke, az IDC kutatásvezetője – „Kutatásaink szerint a vevőknek jelentős előnyük származik abból, ha az egyedülálló megoldások helyett az integrált, mindent együtt tartalmazó, méretezhető megoldást választják, olyat, mint amilyen a Symantec Mail Security for SMTP.”

A Symantec Mail Security for SMTP 4.0 egyszerre telepíthető. Átlátható kezelőfelülete mellett a következő új funkciók és javított képességek jellemzik:
Levélözön-takarító: A levélözönt okozó férgek önműködően hozzák létre gyorsan terjedő, a többi gyanútlan e-mailezőt veszélyeztető üzeneteiket. A csupán a fertőzött csatolmány eltakarítására szorítkozás helyett a levélözön-takarító biztonságosan kitörli az egész üzenetet, ezzel csökken a „vírus levélszemét” mennyisége, amely eldugíthatja a levelezőrendszereket és az érintett felhasználóktól eredő segítségkérő hívásokat eredményez.
Továbbfejlesztett, heurisztikus levélszemét-elhárítás: Továbbfejlesztették a neurális hálózatokra épülő, heurisztikus levélszemét-elhárító modult, hogy napjaink folyamatosan változó levélszemét-tartalmát is észlelje. Emellett a rendszeres levélszemét-azonosító frissítések a Symantec LiveUpdate szolgáltatásán keresztül érkeznek.
Önműködően létrehozott engedélyező lista: Ez a megoldás önműködően tanulja meg, kik a bejövő levelek megbízható forrásai. Ezáltal a rendszer nem vizsgálja a valós idejű tiltólisták és a heurisztikus levélszemét-elhárító modul segítségével a jogos tartalmat, így lényegesen csökken a hamis találatok esélye. Emellett az engedélyező listák kezelése is kibővült az e-mailcímekben illetve tartományokban használható helyettesítő karakterekkel.
A levélszemét pontozásos kezelése: Nagyobb rugalmasságot biztosít a heurisztikusan észlelt levélszemét valószínűség szerinti kezelése.
Egyéni szűrőszabályok: A levél törzsére vonatkozó egyéni szabályokat lehet létrehozni a levélszemét és a többi, nem kívánatos e-mailtartalom elleni küzdelem megsegítésére.
Egyéni közlendők: A rendszergazdák kötelező, a felelősséget kizáró jognyilatkozatot tudnak a kimenő levelekhez illeszteni.

A Symantec Mail Security for SMTP 4.0 a Symantec vállalati megoldások levelezésvédelmi termékcsaládjának része, amelyhez a Symantec Mail Security for Microsoft Exchange és a Symantec Mail Security for Domino is tartozik. A Symantec többrétegű védelmi kínálatának fontos elemét képező Symantec levelezésvédelmi megoldásaival a vállalati ügyfelek szorosan integrált, egyszerre telepíthető, a levelezési és az együttműködési környezetet védő megoldáshoz juthatnak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés