Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kedvezményes áttérési program a Kaspersky Anti-Virus-ra

Dotkom

Kedvezményes áttérési program a Kaspersky Anti-Virus-ra

A Kaspersky Labs a RAV vírusvédelmi-rendszer felhasználói számára kedvezményes áttérési programot jelentett be a Kaspersky Anti-Virus termékekre.

A Microsoft 2003. június 10-én felvásárolta a RAV vírusvédelmi technológiát a Windows rendszerekbe történő integráláshoz. A RAV fejlesztője, a GeCAD Software már bejelentette ´működésük stratégiai átszervezését´, beleértve a közvetlen eladások, a RAV fejlesztés további támogatása, és 2004. szeptember elejétől kezdődően a vírusvédelmi adatbázis frissítések megszüntetését. Sajnálatos módon a RAV felvásárlásának némi negatív hatása is volt, néhány probléma nem tiszta megoldásának következtében. Ennek eredményeként sok RAV felhasználó és viszonteladó elégedetlenségét fejezte ki, és elhatározta, hogy alternatív vírusvédelmi megoldásokat keres.

A Kaspersky Labs tudatában van annak, hogy a folytonos vírusvédelem minden felhasználó számára fontos, az otthoni PC-től a nagyvállalati hálózatokig, ezért bemutatott egy speciális programot, amelynek keretein belül minden RAV ügyfél 50%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg az egyenértékű Kaspersky Anti-Virus megoldást. Az aktuális RAV licenc által lefedett időszakra a vásárlók ingyenesen megkapják a Kaspersky Anti-Virus terméket.

A Kaspersky Labs minden RAV termék viszonteladónak kölcsönösen előnyös társulási lehetőségeket is nyújt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés