Connect with us

Hirdetés

technokrata

Partneri kinevezések a KPMG-nél

Dotkom

Partneri kinevezések a KPMG-nél

A KPMG három vezető munkatársa partneri kinevezést kapott. A vezetőségi előléptetések 2003 októberétől érvényesek.

Nink Gabriella az adótanácsadó üzletág partnere lett, ahol már két éve irányítja a bank és pénzügyi csoport munkáját. Okleveles üzemgazdász, közgazdász és adószakértő. A KPMG-hez 2001-ben csatlakozott, előtte több mint hat évet dolgozott a pénzügyi szektorban; volt banki főkönyvelő, befektetési vállalkozásnál és nyugdíjpénztárnál felügyelő- illetve ellenőrzési bizottsági tag. Azt megelőzően adótanácsadó volt egy vezető könyvvizsgáló és tanácsadó cégnél.

Partnerként felügyeli a KPMG adótanácsadó részlege bank és pénzügyi csoportját, valamint a személyi jövedelemadózással foglalkozó szakcsoportot. Adózási és számviteli kérdésekben tartja a szakmai kapcsolatot ügyfeleivel – többségük a pénzügyi szektorban működik (bankok, biztosítók, lízing- és offshore-cégek), illetve más iparágak vezető cégei.

Gaidosch Tamás, (34 éves), a kockázatkezelési (Risk Advisory Services) részleg új partnere, az információkockázat-kezeléssel (IRM) foglalkozó üzletágért felel a jövőben. Legfőbb szakterülete az információbiztonság. Ő irányítja a KPMG egész közép- és kelet-európai régiójában ezt a rendkívül sikeres szolgáltatás-portfoliót, amelynek kialakításában is jelentős szerepe volt.

Négy éve dolgozik a KPMG-nél, előzőleg öt évet az IBM-nél töltött, ahol rendszermérnökként és rendszertervezőként főként banki és biztosítási ügyfelekkel foglalkozott.

Andrea Sartori, (34 éves), a jövőben partnerként vezeti a KPMG regionális Utazás, turizmus és szabadidő (Travel, Leisure and Tourism – TLT) csoportját. Az olasz származású Sartori 1994-ben csatlakozott a KPMG-hez, előbb a KPMG dél-afrikai irodájában (Fokváros és Johannesburg) töltött öt évet, majd 1999-ben a budapesti irodánál kezdett dolgozni.

Sartori a milánói Bocconi Egyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd elvégezte a fokvárosi egyetem pénzügy szakát. Tagja a dél-afrikai könyvvizsgálók szövetségének (South African Institute of Chartered Accountants).

Főbb szakterületei: turisztikai fejlesztések tervezése, stratégiai és projekttervezés, turisztikai projektek irányítása, piaci és pénzügyi megvalósíthatósági tanulmányok, üzleti hatékonyság javítása, operációs és üzleti tervezési vizsgálatok szállodák, golflétesítmények, konferencia- és, kiállítási központok, timeshare-fejlesztések, stadionok és sportcsarnokok részére.

Sartori tanácsadóként több mint tíz országban vett részt számos köz-, illetve magánszférában működő vezető társaság projektjeiben. Rendszeresen szerepel a szaksajtóban, valamint előadóként szakmai rendezvényeken. Aktív tagja a KPMG nemzetközi TLT-hálózatának, mint a nemzetközi operatív bizottság tagja.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés