Connect with us

Hirdetés

technokrata

Toshiba noteszgépek – szorosabb elkötelezettség a Microsoft mellett

Dotkom

Toshiba noteszgépek – szorosabb elkötelezettség a Microsoft mellett

A Toshiba és a Microsoft megállapodása értelmében a hardvergyártó jövőben megjelenő mobil számítógépeinek mindegyikén megtalálható lesz Redmond egyik új, hamarosan megjelenő alkalmazása.

Az összes Toshiba noteszgépre fel fog kerülni a Microsoft OneNote alkalmazása. Ez utóbbi hivatalosan egyébként heteken belül meg fog jelenni, Redmond felújított irodai alkalmazáscsomagjában, az Office-ban. A szoftver, funkcióját tekintve elsősorban megjegyzések egyszerű készítésére és (kutatási) információk gyűjtésére használható. Éppen ezen funkciók miatt várják azt, hogy az alkalmazás ideális kiegészítése lehet a Tábla PC-s operációs rendszernek, különösen azon eszközökön, ahol egy speciális írószerszám révén kézírást lehet a számítógépbe bevinni. Emellett azonban a noteszgépek tulajdonosaira is számítanak, mint leendő felhasználókra.

Terry Cronin, a Toshiba Satellite notebook sorozatának vezető termékmenedzsere elmondta, hogy a távol-keleti gyártó is hasonló várakozásokkal tekint a OneNote megjelenésére. ˝Úgy hisszük, a OneNote egyike azon megoldásoknak, melyek valóban azt a célt szolgálják, hogy a mobil számítógépeket használók könnyen és jól tudják a különböző forrásokból megszerzett információkat kezelni, azokhoz hozzáférni.˝



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés