Connect with us

Hirdetés

technokrata

Compaq Presario R3000T – szélesképernyős notebook Ati videovezérlővel

Dotkom

Compaq Presario R3000T – szélesképernyős notebook Ati videovezérlővel

A HP Presario sorozatában kizárólag Ati Mobility Radeonnal felvértezett konfigurációkat találhatunk; ahogyan ezen szélesképernyős típusban is.

A HP ezen noteszgépének kétféle típusa is van, melyek között egyetlen különbség a grafikus vezérlőben jelentkezik. Processzor gyanánt asztali Pentium 4 vagy ugyanezen CPU mobil változatával is választható a hordozható számítógép; az előre összeállított konfigurációkban egy 2,4 GHz-es példány helyezkedik el. Alapkiépítettség esetén 256 MB-nyi 333 MHz-es DDR SDRAM található a notebookban.

LCD-jének képátlója 15,4 col; a szélesképernyős kijelzőn maximum WXGA (1280×800 pixeles) felbontás jeleníthető meg. Ezt az Ati egyik Mobility Radeonja látja el adatokkal, a vásárló pénztárcájától függően: a 850 dollárba kerülő változatban egy 9000-es videovezérlő található, mely 64 MB-nyit képes az operatív tárból saját céljaira kisajátítatni; az 1100 dolláros modellben a kanadai gyártó 9200-as típusú videokártyája található (de akár a Radeon 9600 mobil változata is beszereltethető), ez 64 MB-nyi saját memóriával rendelkezik.

Háttértárának mérete 30 GB, optikai meghajtója pedig egy CD-k és DVD-k olvasására illetve kompakt lemezek írására is használható drive. Integrált modem és Ethernet csatoló (10/100 Mbps), illetve Firewire (IEEE 1394) csatlakozás is megtalálható a noteszgépben. Vezetékmentes hálózati csatlakozás kialakítására (802.11g/b) lehetőség van, de az alapértelmezett konfigurációkban ez nem található meg.

A körülbelül 3,5 kg tömegű eszköz előre telepített operációs rendszerrel bír, mely a Windows XP vagy Home, vagy Professional változata lehet.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés