Connect with us

Hirdetés

technokrata

Digitális fényképezőgépek március 8-ig a Sulinet Express programban

Dotkom

Digitális fényképezőgépek március 8-ig a Sulinet Express programban

A Photo hall 2003-ban több mint 6.000 digitális fényképezőgépet értékesített a programban.

A piaci növekedését meghaladó ütemben nőtt a Photo hall digitális fényképezőgépeinek eladása a tavalyi évben A cég 2003-ban összesen 14.500 digitális fényképezőgépet értékesített, ebből több mint 6.000 gépet a Sulinet Expressz program keretein belül. A Photo hall 2003-as digitális fényképezőgépekből illetve digitális eszközökből származó bevétele meghaladta az 1 milliárd forintot, – ennek csaknem felét 500 millió Ft-ot a Sulinet Expressz programból származó bevétel adta – így ezzel a fotószolgáltatások és digitális eszközök piacán 20-25 százalékos részesedés tudhat magáénak.

A március 8-ig terjedő időszakban közel 3.000 digitális fényképezőgép értékesítést tervezi a Sulinet program keretein belül a Photo hall. Országszerte 53 Sulinet Express felirattal ellátott szaküzletükben, március 7-ig van lehetőség megvásárolni a digitális fényképezőgépeket. Ezt kővetően természetesen tovább folytatódik a programban szereplő termékek, így a nyomtatók, scannerek és laptopok értékesítése.

Mint ismeretes a Sulinet Expressz program keretében a kormány adókedvezményes számítástechnikai eszközvásárlásra biztosít lehetőséget. A Sulinet Projekttanács döntése értelmében 2004. március 8-ától azonban kikerülnek a digitális fényképezőgépek a programból. A változások első lépéseként már csak február 15-ig lehet a program keretein belül 3 megapixel felbontású és 3x optikai zoom alatti fényképezőgépet vásárolni. Ezt követően, február 15-e és március 8-a között már csak 3 megapixel felbontású és 3x optikai zoom feletti fényképezőgép vásárlására van lehetőség.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés