Connect with us

Hirdetés

technokrata

A 3Com vezet a hálózati piacon

Dotkom

A 3Com vezet a hálózati piacon

A 3Com második a nagyvállalati hálózatok terén, holtversenyben vezeti a közepes méretű vállalati hálózatok piacát és a legismertebb márka a kisvállalati hálózatok piacán.

A 3Com Corporation bejelentette, hogy a cég továbbra is őrzi vezető pozícióját a nagy- és kisvállalati piacokon. Az AMI-Partners kutatócég által az ügyfelek között végzett részletes felmérés alapján készített független tanulmány szerint a 3Com a második legnagyobb hálózati hardvergyártó az Egyesült Államokban, a közepes méretű vállalatok hálózati piacának egyik vezetője és az egész világot tekintve első a kisvállalati hálózati hardvergyártók között a márka ismertsége terén. Az Egyesült Államok nagyvállalati piacán a 3Com a Cisco mögött másodikként végzett a hálózati hardverek széles kategóriájában, így a kapcsolók és más gyártók csúcskategóriás útválasztói körében. A 3Com által kínált hálózati termékek széles választéka mindenféle méretű vállalat igényeinek megfelel – az eszközök nagy sebességű, megbízható, gyakorlatias és biztonságos hálózatkezelést tesznek lehetővé.

„A hálózati hardveriparban folyó heves verseny ellenére a 3Com a kisméretű vállalatok piacán ismét az élen végzett a márkák közül, maga mögé utasítva a Ciscót. A közepes méretű vállalatok piacán a 3Com és a Cisco holtversenyben áll: felváltva nyerik el a legkiválóbb hálózati hardvernek járó díjakat” – mondta Christian Dunster, az AMI vezető elemzője. „Ahogy a piaci intelligenciával kapcsolatos felmérés is bizonyítja, a 3Com vezető hálózati-eszközgyártó, amelyben a vállalati ügyfelek megbíznak.”

Az informatikára, Internetre, valamint a távközlési és vállalati szolgáltatási piaci intelligenciára szakosodott vezető tanácsadó vállalat, a New York-i központú AMI-Partners az egész világra kiterjedő, a preferenciákat megállapító felmérést végzett a vállalati ügyfelek körében különböző kategóriákban, többek között a hálózati hardver terén is. Az AMI piackutatásának eredménye azt mutatta, hogy a 3Com fenntartotta vezető helyét a márkapreferenciát illetően.

„A 3Com hálózati újításairól és szaktudásáról ismert, amelyet arra használ, hogy a hálózatkezelést a lehető leggyakorlatiasabbá tegye a vállalatok számára,” – mondta John McClelland, a 3Com Business Networks Company elnöke. „Különféle méretű ügyfelek egyaránt elismerik, hogy a 3Com olyan cég, amely segít maximalizálni a hálózat értékét. Kiemelt megoldásaink megfizethető áron elégítik ki a nagyvállalati piac központokkal, regionális irodákkal, távoli irodákkal és távmunkásokkal egyaránt rendelkező több telephelyes környezeteinek speciális, hálózati igényeit.”

A 3Com egyedi LAN-infrastruktúra megoldást kínál, ezáltal a hálózatok kifinomultabbak, egyszerűen telepíthetők és felügyelhetők. A 3Com hálózatok ár/teljesítmény tekintetében felveszik a versenyt az összes többi gyártó termékeivel. A 3Com termékek integrált hang, biztonsági, vezeték nélküli és webes funkciókat kínálnak, javítva az együttműködést, a kommunikációt és a termelékenységet.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés