Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a program, ami segít, hogy ne fogyjon el a mobilneted!

Dotkom

Itt a program, ami segít, hogy ne fogyjon el a mobilneted!

Itt a program, ami segít, hogy ne fogyjon el a mobilneted!

Sőt, ennél sokkal többet is tud a rövid ideig ingyenesen letölthető Network Utility Pro!

Bizonyára veled is sokszor előfordult már, hogy gyorsan elfogyott a mobilinterneted, pedig látszólag nem lett volna még itt az ideje. Ahogy valószínűleg az sem ismeretlen, hogy az iPhone-oddal böngészve meglepődve tapasztaltad, hogy a WiFi sebessége feltűnően visszaesett. Ezekre a problémákra nyújt megoldást a Network Utility Pro.

A rövid ideig ingyenesen letölthető iOS-re készített applikáció ugyanis az internetkapcsolat minden aspektusát figyelemmel követi, így az IP-cím mellett a WiFi-n elhasznált adatmennyiség és Ping is pontosan megállapítható a segítségével.

Emellett akár a mobilinternet-használatoddal is pontosan képben lehetsz, hiszen akár ezt is figyelemmel tudja követni a program. Neked elég csak megadni, hogy napi, heti, havi 28 vagy épp 30 napi időtartamra szól az adatforgalmi kereted, illetve azt is be kell állítani, hogy hány GB-tal gazdálkodhatsz és a Network Utility Pro máris elkezd dolgozni.

networkutilitypro

Nekem azért is bizonyult hasznosnak az alkalmazás, mert a valós idejű adatforgalom-figyelőjének köszönhetően sikerült kiderítenem, hogy a Deezer egy beállítása zabálja a mobilnetem. Amikor ugyanis elindítottam az alkalmazást, hirtelen alaposan elindult a számláló, annak ellenére, hogy emlékeim szerint alacsonyabb minőségre állítottam a bitrátát. Kiderült, hogy ez sajnos nem így van, sőt épp ellenkezőleg igencsak jó minőségben csendültek fel a dalok. Bár az autóhifi ennek nagyon örült, az adatforgalom alaposan kárát látta a dolognak, így a program segítségével máris egy csomó fejfájástól kíméltem meg magam.

Amennyiben tehát szeretnél képben lenni arról, hogy mely hálózaton mi is eszi az adatforgalmat, bátran töltsd le a Network Utility Pro-t! Az alkalmazás korlátozott ideig ingyenes, tehát nem árt sietni!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés