Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem árt sietni: ez az 5 alkalmazás nagyon jó és most ingyenes!

Dotkom

Nem árt sietni: ez az 5 alkalmazás nagyon jó és most ingyenes!

5 igen érdekes, kifejezetten iPhone-ra elérhető alkalmazást mutatunk nektek, amelyek rövid ideig ingyenesen elérhetőek!

hide-photo-calculator

Hide Photo Calculator

Mit szólnál hozzá, ha lenne egy titkos rejtekhely a mobilodon? A Hide Photo Calculator épp ezt kínálja, az alkalmazás ugyanis, bár első látásra csak egy hagyományos számológép, valójában az adataid titkos széfjeként szolgál. Elég egy megadott kódot beírnod és máris hozzáférhetsz a képeidhez, dokumentumaidhoz, illetve akár olyan nevekhez és telefonszámokhoz is, amiket nem akarsz mások orra alá kötni. Ha pedig csak simán egy számológépre van szükséged, akkor is jó szolgálatot tesz a Hide Photo Calculator.

network-utility-pro

Network Utility Pro

Ha szeretnéd figyelemmel követni, hogy mennyi mobilinternetet használsz el egy hónapban, vagy épp tisztában akarsz lenni azzal, hogy mik az otthoni hálózatod adatai, akkor a Network Utility Pro tetszeni fog. A program amellett, hogy képes a WiFi és a mobilinternet adatforgalmának figyelésére, még az internetszolgáltatás adatait is elárulja nekünk. Emellett widget is készült hozzá, így meg sem kell nyitni ahhoz, hogy megtudd a legfontosabb információkat.

website-translation-for-safari

Website Translation for Safari

Egy pillanat alatt lefordíthatsz bármilyen oldalt ezzel a kiegészítővel. Ahogyan azt a neve is mutatja, a Safarihoz készült alkalmazás honlapok lefordítására szolgál, ehhez pedig a Google Translate-t használja. Azaz pontosan úgy működik, ahogyan a kaliforniai gyártó szolgáltatása, viszont sokkal kényelmesebb, hiszen azonnali fordítást biztosít.

momento

Momento

Ez a hasznos iMessage kiegészítő GIF-et varázsol a képeidből, amiket aztán azonnal tovább is küldhetsz az ismerőseidnek. Fontos megemlíteni, hogy a program csak az Apple üzenetküldőjén belül működik, így legalább iOS 10-et futtató telefonra van szükséged!

nightsky

Night Sky 4

Ezen a héten ingyenes a Night Sky, a világ egyik legnépszerűbb csillagnéző alkalmazása. Az egyébként 1200 forintért megvásárolható program legérdekesebb része az, amikor a telefonunkat az ég felé tartva pontosan kirajzolja, hogy az égbolt mely részét látjuk és ott milyen égitestek találhatóak. Ezekből aztán 3D-s modelleket is megnézhetünk, de akár a különféle bolygókra vagy csillagokra egyedileg is ráközelíthetünk. Nemcsak nézelődni, tanulni is nagyon jó a program, szinte minden bolygóról olvashatsz hasznos információkat.

(A BGR cikke nyomán)



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés