Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jönnek az érdekes webcímek?

Dotkom

Jönnek az érdekes webcímek?

A gyártóknak mostantól lehetőségük lesz egyedi webcímek bejegyzésére, a kérdés csak az, hogy élni is fognak-e a lehetőséggel.

Hamarosan megjelennek majd az internetet a különféle, .márkanévre végződő webcímek. Mindez annak köszönhető, hogy egy két éves folyamatnak köszönhetően enyhültek a legfelső szintű tartományba tartozó domainek korlátozására vonatkozó szabályok, így már .apple, .bmw vagy épp .google is lehet egy honlapcím vége.

domain

 

Ez utóbbi már nem is a jövő zenéje, a Google ugyanis már szeptemberben levédette az első, .google-ös domainjét (blog.google) és a jövőben várhatóan folytatják ezt a trendet. Az persze nagy kérdés, hogy mit szólnak ehhez a többiek, az ugyanis egyáltalán nem világos, hogy mennyire harapnak rá a vállalatok az új lehetőségre. Különösképp azért, mert egy új webcím bevezetése sok költséggel jár (elég csak a szóróanyagokon szereplő domain átírására gondolni), így nem biztos, hogy egy adott vállalat ebbe fekteti a pénzét, hiszen akár a Facebookon vagy az Instagramon is hirdethetne.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés