Connect with us

Hirdetés

technokrata

A játékosok imádni fogják a Logitech újítását

Dotkom

A játékosok imádni fogják a Logitech újítását

A Logitech a mai napon mutatta be legújabb gamer egerét, a Logitech G Pro-t.

Az eSport játékosoknak tervezett egér a Logitech által kifejlesztett legpontosabb optikai szenzorral, egy fém, rugós feszítő-visszalökő rendszerrel és beépített memóriával is rendelkezik. Kényelmes kialakítás, könnyű szerkezet és tartósság jellemzi. A Logitech G Pro tervezését profi eSport játékosok segítették. Külsőre a rágcsáló a népszerű G100 vonásait idézi, mindezt a G303-as modell hihetetlen sebessége és követési pontossága egészíti ki.

JPG 300 dpi (RGB)-Pro Black BTY2

„Azért jó eSport játékosokkal dolgozni, mert őszintén megosztják velünk, hogy mit szeretnek, és azt is, hogy mit nem.” – nyilatkozta Ujesh Desai, a Logitech játékos üzletágának alelnöke és vezérigazgatója. „Az új G Pro egérben meg van az, amit a profi játékosok a G100-ban és G303-ban szerettek. Ezeket egyesítve egy eszközben biztosak vagyunk abban, hogy elégedettek lesznek.”

„Azért, hogy profi szinten játszhass, egy jól összerakott egérre biztonsan szükséged lesz.” – mondta Tyler „Skadoodle” Latham a Cloud 9 CS:GO csapatából. „A Logitech-el való szoros együttműködés és az alapos tesztelések után bátran kijelenthetem, hogy az új G Pro gamer egér a kedvencem. A kényelmes kialakításának és a legkorszerűbb szenzoroknak köszönhetően nem lesz többé probléma leszedni az ellenfeleimet”

JPG 300 dpi (RGB)-Pro Black BTY1

Továbbfejlesztett optikai szenzor

A precíz, pixel-pontosságú követésnek kulcsszerepe van egy gyors játékoknál használt egérnél. A PMW3366 szenzor a piacon található legpontosabb és legjobb a laikus rajongók és a profik szerint is. A teljes DPI tartományban (200-12,000 DPI) biztosítja a kivételes követési pontosságot és érzékenységet bármilyen sebességnél.

Rugós feszítő-visszalökő rendszer

A Logitech G Pro egérbe épített fémrugós feszítő-visszalökő rendszer növeli a jobb és bal oldali gombok ellenállását és csökkenti a lenyomásukhoz szükséges erőt. Az eredmény gyors és pontos reakciók a legjobb teljesítmény érdekében.

 JPG 300 dpi (RGB)-Pro Black BTM

Kényelmes, strapabíró és könnyű kialakítás    

A Logitech G Pro Gamer egér a 30 éves mérnöki és gyártási tapasztalat eredménye. Az egeret a lehető legkönnyebbre tervezték a kényelmet, a stabilitást és a követési pontosságot szem előtt tartva. Az egér minden egyes funkcióját alaposan tesztelték a mérnökök, a felszínét egy speciális fedőréteggel vonták be a fogás javítása érdekében. A jobb és bal oldali gombokat egyaránt 20 millió kattintásra tervezték. ez annyit jelent, mintha egy profi játékos napi 10 órát játszana két éven keresztül a hét minden napján.

Beépített memória a saját beállításokért idegen gépeken is

Mivel a versenyeken használt gépeken nem feltétlenül a játékos által használt eszközök saját szoftverei vannak telepítve, – és az sem biztos, hogy engedik telepíteni – a Logitech G Pro egér beépített memóriájára a gamer elmentheti a saját DPI beállításait, gyorsparancsait és fénytechnikai beállításait a Logitech Gaming Software (LGS) segítségével. Így soha többet nem kell a személyre szabott beállítások hiánya miatt aggódni.

Ár és elérhetőség 

A Logitech G Pro Gamer egér várhatóan 2016 szeptemberétől lesz elérhető Európában, 79.99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés