Connect with us

Hirdetés

technokrata

Erről elfelejtett szólni az Apple a hétfői Keynote-on!

Dotkom

Erről elfelejtett szólni az Apple a hétfői Keynote-on!

Az Apple hétfői bemutatóján sok dolog elhangzott, azonban volt ami kimaradt.

Mint iPod Touch 5 tulajdonos sajnos tisztában vagyok, hogy egyre kevesebb dolog érkezik erre a készülékre. Nincs Snapchaten vicces filter, se iOS-es leggyakrabban használt alkalmazások. Egy valami azonban fontos lett volna, ha megjelenik erre a készülékre is, a Night Shift.

ios-9.3-night-shift

Az iOS 9.3 legjobban várt újítását a hétfőn megrendezett keynote-on jelentették be. Beszéltek róla, hogy mennyire jó és hasznos ez a funkció. Ez tényleg így is van, hiszen az éjjeli mobilhasználathoz ez kitűnő segítség. A csökkent fényerő a képernyőn, hideg színekben sokkal kevésbé zavaró félálomban és könnyíti az elalvást. Egy dolgot azonban nem mondtak el Tim Cook-ék. A 9.3 ezen újdonsága ugyanis nem jelenik meg minden Apple eszközön. Egyes készülékek nem elég erősek ahhoz, hogy használni lehessen a Night Shift-et. Legalábbis az cupertino-i cég szerint.

2012-ipodtouch-gallery2-zoom

Ennek köszönhetően se az iPhone 4S, 5 és 5C, se az iPad 2-3-4 generáció, se az iPod Touch 5 generáció nem kapta meg a funkciót. Ezek közül az összes készülék kompatibilis a mostani, 9-es iOS-el. A cégnél mégsem gondolják úgy, hogy egy iPad 4 hardvere elég jó lenne ehhez a feladathoz.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés