Connect with us

Hirdetés

technokrata

A TelstraClear az Ericssont választotta magáncélú IP szolgáltatásai bővítésére

Dotkom

A TelstraClear az Ericssont választotta magáncélú IP szolgáltatásai bővítésére

Az Ericsson és a Juniper Networks megállapodást írt alá a TelstraClearrel a vállalat IP-hálózatainak kapacitásának és lefedettségének bővítésére vonatkozóan.

Az Ericsson és a Juniper Networks bejelentette, hogy megállapodást írt alá a TelstraClearrel a vállalat új-zélandi, nagyvárosok közötti, illetve nagyvárosokon belüli IP-hálózatainak kapacitásának és lefedettségének bővítésére vonatkozóan. Az új berendezések telepítése számos fontosabb központban még ebben a hónapban megkezdődik.

Ezen legújabb telepítés kibővíti a TelstraClear meglévő „Private IP” virtuális magáncélú hálózat (VPN) szolgáltatását, amelynek alkotórészei a Juniper Networks M-sorozatú, illetve ERX Edge útvonalválasztói.

A TelstraClearrel kötött megállapodás értelmében az Ericsson kibővített IP mag- és hozzáférési hálózatot szállít, amely képes a TelstraClear a Juniper útválasztó termékein alapuló VPN szolgáltatását nyújtani.

Az Ericsson VPN telepítése része a TelstraClear konvergált IP-hálózata bővítési folyamatának.

„A magáncélú IP-hálózat lefedettségének növelésével még több vállalkozás fér majd hozzá a szolgáltatáshoz, amely az adatokat, a hangot és a multimédiás fájlokat egy rendkívül nagy sebességű, de megfizethető hálózaton keresztül továbbítja” nyilatkozata Thana Velummylum, a TelstraClear ügyfélszolgálati vezetője.

„Míg a magáncélú IP hálózat kialakításához és működtetéséhez bonyolult rendszerek egész sorára van szükség, használatuk az előfizetők számára rendkívül egyszerű – csak be kell lépniük a hálózatba, és már minden működik is.”

A TelstraClear már 2001 márciusában is az Ericssont választotta Új-Zéland első szolgáltatói minőségű konvergált IP mag- és hozzáférési hálózatának első számú integrátoraként.

„A TelstraClear VPN-je tovább erősíti az új-zélandi vállalataink közötti kapcsolatot. Ez a stratégiai jelentőségű döntés meghatározza a TelstraClear konvergált hálózatának jövőjét” – nyilatkozta On-Fai Lam, az új-zélandi Ericsson vállalat TelstraClear kapcsolatokért felelős részlegének vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés