Connect with us

Hirdetés

technokrata

Íme egy mobiltöltő, ami kényelmesen elfér a zsebedben

Dotkom

Íme egy mobiltöltő, ami kényelmesen elfér a zsebedben

És ami még jobb, hogy napenergiával is működik.

Az egyre vékonyodó okostelefonok bár kétségtelenül jól néznek ki, gyakran a nap végéig sem bírják szuflával. Ilyenkor több megoldás áll a felhasználó előtt, választhat, hogy állandóan keres egy konnektort vagy egy vastag tokot helyez a telefonjára, esetleg egy külső akkumulátort kezd el használni. Ez utóbbira kínál most jó alternatívát a HeLi-on amely nem más, mint egy napenergia segítségével tölthető kiegészítő. Az infinityPV újdonsága egyelőre kizárólag Kickstarteren létezik, de ha megvalósul, akkor a sokat kirándulóknak lehet a segítségére.

f51de032c995f43c87368d64b08fa953_original

A kiegészítő ugyanis egy 2600 mAh-es akkumulátort tartalmaz, amit egy napos helyre helyezve 2-3 óra alatt fel tud tölteni a HeLi-on. Ezzel aztán könnyedén 100%-ra növelheti az akkumulátor százalékot egy átlagos okostelefonon, azaz dupla annyi ideig használhatjuk a készüléket, mint korábban.

d04a29e6deae580afdba2f32417709d0_original

Az apró termék töltéséről egy hosszú napelem panel gondoskodik, amit ki kell tekernünk a készülékházból. Az izgalmas újdonságért 90 dollárt azaz 26 ezer forintot kérnek a fejlesztők, az első darabokat pedig 2016 júniusában szállítják ki a vásárlóknak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés