Connect with us

Hirdetés

technokrata

Út közben hallgatnál zenét? Ezekkel jó minőségben teheted meg!

Dotkom

Út közben hallgatnál zenét? Ezekkel jó minőségben teheted meg!

Új füllhallgatókat és Walkman-eket mutatott be a Sony.

Új, hordozható audio sorozatával a Sony elhozta az elegáns “h.ear” (hallgat) fejhallgatókat és Walkmant, melyek különböző színekben érhetőek el. A minőségnek és kivitelezésnek ez a párosítása egyaránt megtalálható a Sony új „h.ear on” fejpánt típusú fejhallgatói, a „h.ear in NC” digitális zajszűrős fülhallgatói és a Walkman NW-A25HN/NW-A27HN készülékeinél, mely a vállalat komoly elköteleződését mutatja az igazi zenei stílus és egyéniség mellett.

“h.ear on” fejhallgatók

A Sony “h.ear on” fejpánt típusú fejhallgatói a merész, egységes dizájnt ötvözik a kényelmes kialakítással. Hi-Res Audio kompatibilitása és pontos basszus válaszok egészítik ki a 40 mm-es HD meghajtóegységet, amely a hangokat 60 kHz-ig reprodukálja, míg a könnyű CCAW lengőtekercs nagy linearitású válaszokat ad a magas hangoknál.

hear_on_B_std_150622-Large

A lehető legjobb hangélmény biztosítása érdekében a membránok titánbevonatot kaptak, hogy csökkentsék a nem kívánt rezgéseket, ezzel kristálytiszta hangzást eredményeznek. Így élheted át a zenehallgatási élmény legmagasabb fokát. Ha azt szeretnéd, hogy a fejhallgatód veled utazzon, az összecsukható szerkezet és a levehető, áthallás csökkentő, színben a fejhallgatóhoz illő kábel lehetővé teszi, hogy a „h.ear on” biztonságosan elcsomagolható legyen egy kézitáskába.

„h.ear in NC” fülhallgatók

A Sony „h.ear in NC” digitális zajszűrős fülhallgatói kitűnő példái annak, hogy a Sony hogyan koncentrál egyszerre a funkcionális kivitelezésre és az ikonikus esztétikára. A Sonynak köszönhetően az újonnan kifejlesztett 9 mm-es nagy érzékenységű meghajtóegység, a vékony és kompakt fülhallgató képes akár 40 kHz-es frekvencián visszaadni a legszebb, legtisztább Hi-Res Audio hangzást.

930063464b7320110b82ac52e0015dee

A magával ragadó zenei élményt még a legzajosabb helyeken is átélhetjük, mivel ezek a kompakt fülhallgatók elemmel működő, korszerű kettős zajérzékelő technológiával rendelkeznek, és az Automatikus AI Digitális Zajszűrő technológiával kiszűrnek minden nem kívánt zajt akár 16 órán keresztül. Ezzel a világ elsőszámú digitális zajszűrős Hi-Res Audio kompatibilis fülhallgatói. Ha a beépített lítium-ion akkumulátor kifogyna a szuszból, könnyedén feltöltheted egy micro USB-vel, és máris folytathatod a kalandozást a zene világában.

A Walkman NW-A25HN/NW-A27HN a Walkman NWZ-A15 szabványait és az új Walkman NW-A25HN/NW-A27HN tulajdonságait hordozza, így biztosítva mindent, amit egy Hi-Res Audio készüléktől elvárhatunk, sőt annál még többet is. A dedikált Hi-Res Audioval kompatibilis digitális zajszűrős fülhallgatók a Hi-Res Walkman-hez készültek, ami azt jelenti, hogy a kültéri zavaró zajoktól függetlenül is élvezhetjük a zenét. A Sony S-Master HX™ digitális erősítőjének fejlődésével finomabb és dinamikusabb hangzással játszhatók le zenéink, mint valaha. Eközben a Sony egyedülálló DSEE HX™ technológiája a tömörített MP3 audiofájlokat feljavítja nagy felbontású hangminőségűre, így közel Hi-Res Audio minőségben hallgathatjuk őket.

A25_std-hp_g_ww-Large

A kiváló minőségű vezeték nélküli zenehallgatás is aktiválható az LDAC-vel, a Sony új audio technológiájával, amely lehetővé teszi, hogy a csúcsminőségű, vezeték nélküli hangzást Bluetooth® kapcsolaton keresztül élvezzük. Az LDAC 3x több adatot képes továbbítani, amely növeli a vezeték nélküli zenehallgatás élményét, bármi szóljon is.

A Walkman-ek kétféle tárhellyel állnak rendelkezésre, 16 GB-os (NW-A25HN), illetve 64 GB-os változatban (NW-A27HN), hozzáadott micro SD kártyával pedig még tovább növelhető a memória, hogy minél több zenével megtölthesd a Hi-Res Audio könyvtáradat. Az 50 órás üzemidejű akkumulátorral megállás nélkül hallgathatod a készülékedet, anélkül, hogy extra töltésre lenne szükség.

A Sony új h.ear fejhallgató sorozata és a Walkman NW-A25HN/NW-A27HN októbertől érhető el Európában.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés