Connect with us

Hirdetés

technokrata

Legyőzte az Apple a Samsungot

Dotkom

Legyőzte az Apple a Samsungot

A Samsung köteles módosítani néhány modelljének a szoftverén.

A Samsung és az Apple, bár a dél-koreai gyártó óriási gyártókapacitása miatt üzleti partnerek, a bíróságokon mégis egymás ellen harcolnak. A vitát a 2010-ben megjelent Galaxy S robbantotta ki, azóta pedig folyamatosan egymást támadja a két gyártó.

apple-samsung-179980

Most egy bírósági ítéletnek köszönhetően az Apple áll nyerésre. A helyzetet jól jelzi, hogy a négy évvel ezelőtt indított perben olyan készülékek korlátozását érte el a kaliforniai gyártó, mint a Galaxy S2, a Galaxy Nexus, a nálunk nem kapható Galaxy S II Epic 4G Touch vagy a szintén nem forgalmazott Galaxy S3. Ezeknél a készülékeknél a Samsung köteles változtatni a billentyűzár feloldási technikáján, át kell alakítani az automatikus hibajavítást és a szövegekhez való linkek hozzáadását is máshogyan kell megoldania. 

A Samsung persze fellebbez az ügyben és egyelőre nem világos, hogy a fellebviteli bíróság hogyan dönt majd.  Ha újra az Apple nyer, akkor a Samsungnak 30 napja lesz arra, hogy kifejlesszen egy szoftverfrissítést, amely tartalmazza az ügyben kifogásolt hibák javítását.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés